Latest News

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

#survivorGR : Επική ανατροπή στο αγώνισμα ασυλίας - Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση

 Τελικά το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, καθώς μια ομάδα κατάφερε να χάσει την ασυλία που...
δεν χάνεται! 
Η διαφορά που είχαν πάρει στην αρχή οι Διάσημοι έδειχνε να είναι αγεφύρωτη, ωστόσο οι Μαχητές έκαναν την ανατροπή και από 6-1 και 8-2 ισοφάρισαν σε 9-9 παίρνοντας τελικά τη νίκη. 
Οι Διάσημοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχασαν αυτή τη νίκη μέσα από τα χέρια τους και πως σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την ομάδα τους θα αναγκαστούν να αποχωριστούν ακόμα έναν παίκτη.
Η ηττημένη ομάδα οδηγήθηκε σε Αγώνα Ατομικής Ασυλίας, με νικήτρια την Εύη Σαλταφερίδου, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα είχε πάρει την πρώτη ασυλία ως η καλύτερη της ομάδας. Στην συνέχεια η ομάδα των Διασήμων κλήθηκε στο Συμβούλιο του Νησιού να επιλέξει τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το Survivor. Τα αίματα άναψαν στο Συμβούλιο αρχικά ανάμεσα στον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο και στον Στέλιο Κρητικό και έπειτα ανάμεσα στον Σώζοντα και στην Εύη Σαλταφερίδου. Και οι έξι συμπαίκτες του ψήφισαν τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο, θέτοντας τον υποψήφιο προς αποχώρηση. 
Στην συνέχεια η Εύη Σαλταφερίδου έχοντας ατομική ασυλία έθεσε υποψήφιο τον Στέλιο Κρητικό και η Κατερίνα Δαλάκα τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.