Latest News

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Eurovision 2018: Η Ελένη Φουρέιρα έχασε στο νήμα από τη Netta του Ισραήλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από μια ψηφοφορία θρίλερ, νικητής της Eurovision 2018 αναδείχθηκε το Ισραήλ με τη Netta, ενώ η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα βρέθηκαν στη...
δεύτερη θέση. 
Η Κύπρος κατάφερε να συγκεντρώσει 436 βαθμούς έναντι 529 του Ισραήλ επιστρέφοντας στην κορυφή του διαγωνισμού έπειτα από 20 χρόνια.

Να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια από το Ισραήλ, εδώ και αρκετές εβδομάδες, βρισκόταν στις πρώτες θέσεις (μαζί με την Ελένη Φουρέιρα) στα προγνωστικά για τη νίκη της φετινής Eurovision. 'Αλλωστε, η ίδια είχε βρει τον τρόπο να τραβάει την προσοχή, καθώς τόσο οι εκκεντρικές της εμφανίσεις, όσο και οι γκριμάτσες που συνήθιζε να κάνει on camera είχαν ανταπόκριση τόσο στο κοινό, όσο και στην κριτική επιτροπή που την έφεραν στην πρώτη θέση.
Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα  στην σκηνή του Altice Arena στη Λισαβόνα, στον αποψινό, μεγάλο τελικό της Eurovision ήταν εντυπωσιακή. Φορώντας μια ολόσωμη φόρμα  Vrettos Vrettakos Couture, γεμάτη κρύσταλλα  Swarovski, η οποία λαμποκοπούσε, ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το Fuego ξεσηκώνοντας όσους βρέθηκαν στο στάδιο, στο μεγάλο τελικό της Eurovision. 
Tα στοιχήματα κατέτασσαν την Ελένη Φουρέιρα στην πρώτη θέση, την τελευταία εβδομάδα, ωστόσο, τα προγνωστικά δεν επιβεβαιώθηκαν...