Latest News

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Απίστευτη παρωδία με τον "Κλεισθένη" στο Δ.Σ. Πειραιά - Ποιος έκανε copy paste το άρθρο του Κοιμήση


Από τον Κύρο Παληκάρη

Σε παρωδία εξελίχθηκε η συζήτηση στη μονοθεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά σχετικά με το σχέδιο νόμου για τη μεταρρύθμιση που αφορά ....
στους ΟΤΑ.

Στο αποκορύφωμα ξεπέρασαν τα όρια της σοβαρότητας, όταν Δημοτικός Σύμβουλος από την παράταξη της πλειοψηφίας του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη τοποθετήθηκε ως ειδήμονας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προσπαθώντας ν' αποδομήσει το υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου (ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ I).
Ωστόσο το γραπτό κείμενο που διάβαζε με στόμφο και υποτίθεται πως αποτύπωνε τις απόψεις του, δεν ήταν δικό του, χωρίς όμως να κάνει καμιά αναφορά στον συντάκτη!
 Το "σεμινάριο", όπως χαρακτηρίστηκε τελείως άστοχα και α-νόητα (χωρίς νόημα), επρόκειτο επί της ουσίας για copy paste της εισήγησης του Δημάρχου Αμφιλοχίας Απόστολου Κοιμήση, ο οποίος είναι επικεφαλής του τομέα της Τ.Α. του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα θεωρείται σκληρός "Βενιζελικός".
Το θέμα αποκαλύφθηκε από τον Δημοτικό Σύμβουλο με το "Λιμάνι της Αγωνίας" Δημήτρη Γκερλέ, επισημαίνοντας ότι ο προηγούμενος ομιλητής διάβαζε αυτούσια αποσπάσματα από το άρθρο του Κοιμήση, το οποίο μάλιστα είχαν μαζί τους!

@ Αν ήθελαν πάντως  να το τερματίσουν,  θα μπορούσαν ν' αρχίσουν να διαβάζουν παράλληλα το ίδιο κείμενο, αλλά δεν το έκαναν για να γελάσει κάθε πικραμένος κάτω στον Πειραιά... 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Ο "Κλεισθένης" δίχασε τον Δήμο Πειραιά - REPORTAZ NET