Latest News

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Επιχείρηση - σκούπα για το παράνομο εμπόριο


Από τον Κύρο  Παληκάρη

Αν και από την επόμενη μέρα αναμένεται να είναι ίδια η τριτοκοσμική  κατάσταση με τους αλλοδαπούς μικροπωλητές στον Πειραιά, ωστόσο μαθαίνουμε πως ...
περισσότεροι από επτά τόνοι παράνομων προϊόντων κατασχέθηκαν σε κοινή επιχείρηση-«σκούπα» της Ελληνικής Αστυνομίας με τη Δημοτική Αστυνομία και τη συμβολή εργαζομένων στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου.

Η επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου  πραγματοποιήθηκε στην πλατείες Ιπποδαμείας και Οδησσού, στις οδούς Αλιπέδου και Κολοκοτρώνη, καθώς και για πρώτη φορά στον Τινάνειο κήπο.(Ιδού η τριτοκοσμική τουριστική "βιτρίνα" του Πειραιά - Κατάληψη σε αναψυκτήριο στο Τινάνειο Κήπο! (FOTO REPORTAZ NET)  

Το κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. και της Δημοτικής Αστυνομίας προχώρησε σε κατάσχεση των παράνομων προϊόντων, τα οποία καταστράφηκαν αυθημερόν εντός των απορριμματοφόρων του Δήμου. 

@ Πάντως το πρόβλημα δεν λύθηκε με το παράνομο εμπόριο στον Πειραιά και χρειάζονται να γίνουν πολλές και συνεχείς επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου στην πόλη, όπου επικρατεί τριτοκοσμική κατάσταση τον τελευταίο καιρό...


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 


 Φιάσκο με την επιχείρηση σόου για το παρεμπόριο στον Πειραιά (ΕΙΚΟΝΕΣ) - REPORTAZ NET 


Ημέρες Θάλασσας: Πάμε Πειραιά να δούμε τα... χάλια του! (FOTO REPORTAZ NET)