Latest News

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Συμπλοκές οπαδών με ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ οπαδών στο κέντρο της Αθήνας, ξέσπασαν το...
βράδυ της Παρασκευής.
Ομάδα χούλιγκανς επιτέθηκε  στους αστυνομικούς στην πλατεία Κάνιγγος, οι οποίοι αντέδρασαν, για να ξεκινήσει «κλεφτοπόλεμος» στα στενά του κέντρου της Αθήνας, λίγο  πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.  
Τα επεισόδια που ξέσπασαν στην πλατεία Κάνιγγος επεκτάθηκαν στα γύρω στενά με τους νεαρούς  να πετούν μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς που «απαντούν» με χημικά και χειροβομβίδες κρότου- λάμψης. 
Η αστυνομία απώθησε μεγάλη μερίδα των νεαρών προς την οδό Θεμιστοκλέους, αλλά ο κλεφτοπόλεμος συνεχίζεται με επίκεντρο την πλατεία Κάνιγγος.

Πλατεία Καραϊσκάκη
Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών  σημειώθηκαν  νωρίτερα και έξω από το σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, στην Πλατεία Καραϊσκάκη.

Ομάδα αγνώστων επιτέθηκαν στα γραφεία των οπαδών του ΠΑΟΚ, στο κέντρο της Αθήνας, δυναμιτίζοντας ακόμη περισσότερο το κλίμα ενόψει της διεξαγωγής του αυριανού τελικού κυπέλλου μεταξύ του Δικέφαλου του Βορρά και της ΑΕΚ.

Στο σημείο έσπευσαν διμοιρίες των ΜΑΤ, κάνοντας χρήση χημικών προκειμένου να επιβάλλουν την τάξη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των αγνώστων επιτέθηκαν στο κτίριο που στεγάζεται ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ, όπου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 150 άτομα και τους περίμεναν.
Οι οπαδοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους στην πλατεία Καραϊσκάκη και στους γύρω δρόμους και κυρίως στην οδό Καρόλου. 
Μετά την  επέμβαση της αστυνομίας οι οπαδοί του ΠΑΟΚ οπισθοχώρησαν προς την οδό Μενάνδρου, όπου και έχουν στήσει οδοφράγματα, βάζοντας και φωτιές σε κάδους και στη συνέχεια πολλοί από αυτούς μπήκαν στα γραφεία της ομάδας τους.