Latest News

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Φιέστα τίτλου για την AEK στη Ριζούπολη (ΕΙΚΟΝΕΣ +ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρασαν 24 χρόνια, αλλά το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη των φίλων της ΑΕΚ. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Δυο εβδομάδες πριν η Ένωση έφτασε στη μαθηματική κατάκτηση του 12ου πρωταθλήματος της, αλλά απόψε στη Ριζούπολη έγινε η πολυπόθητη «στέψη» της.
Τη στιγμή που περίμενε 24χρόνια έζησε στην κιτρινόμαυρη Ριζούπολη η ΑΕΚ. Αφού πρώτα ο Αραούχο καθάρισε τον Απόλλωνα (0-1), ο Χιμένεθ και οι παίκτες του έκαναν και επίσημα τον γύρο του θριάμβου. 

Από τα χέρια του Πέτρου Μάνταλου υψώθηκε η κούπα της ΑΕΚ, μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» έδωσε το έναυσμα για την έναρξη του... πάρτι, με συμπαίκτες, τεχνικό τιμ και κόσμο να ακολουθούν. Σε λίγη ώρα το ανοιχτό λεωφορείο θα μεταφέρει την ομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια για να το χαρεί μαζί με τον κόσμο που θα έχει γεμίσει τους δρόμους.



“Δεν θα φύγεις από ‘δω ποτέ, Λάζαρε, Λάζαρε” το σύνθημα των οπαδών της ΑΕΚ για τον Χριστοδουλόπουλο, πριν περάσει στο ματς
Φυσικά, οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ δεν ολοκληρώνονται σε αυτό τον αγώνα. Οι παίκτες του Χιμένεθ θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη το πανηγυρικό κλίμα, αφού μπροστά τους υπάρχει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Η «μεγάλη» αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το Σάββατο 12 Μαΐου 2018