Latest News

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Ανατρέπει η 19χρονη τα όσα υποστηρίζει η αστυνομία για το άγριο έγκλημα στον Ασπρόπυργο

Αν και επισήμως η δολοφονία του 33χρονου Πακιστανού στον Ασπρόπυργο εξιχνιάστηκε η 19χρονη που...
φέρεται να βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης, δημιουργεί ερωτήματα.
Είναι η κοπέλα με την οποία είχε σχέση ο 33χρονος έχοντας μάλιστα αποκτήσει κι ένα παιδί, το οποίο σήμερα είναι δύο ετών.
Ο παππούς της 19χρονης, δεν ενέκρινε την σχέση, ο 33χρονος απείλησε τον 62χρονο πως θα πάρει την εγγονή του και το παιδί τους και θα πάνε να ζήσουν στο Πακιστάν. Ήταν η στιγμή που ο παππούς της τα «έχασε» και του επιτέθηκε με ένα σκαλιστήρι. Τού κατάφερε τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα ο άνδρας από το Πακιστάν να πέσει νεκρός.
Ωστόσο η 19χρονη μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Tatiana Live στο Etv και μια φράση της προκάλεσε σύγχυση. «Δεν το έκανε ο παππούς μου» είπε χαρακτηριστικά προκαλώντας ερωτήματα!
«Την ώρα που σκότωσαν τον άντρα μου ο παππούς μου και η γιαγιά μου ήταν άρρωστοι με πυρετό. Ο παππούς μου δεν ήξερε τίποτα» είπε μιλώντας και στο protothema.gr και υποστηρίζει, μάλιστα, πως δεν κατάφερε να δει ποιος σκότωσε τον άντρα της, γιατί όταν πήγε να ανοίξει την πόρτα την στιγμή που άκουγε τον τσακωμό, κάποιος την τράβηξε και της φώναξε αγριεμένος να φύγει.