Latest News

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Γαλλίδα φοιτήτρια πούλησε την παρθενιά της για 1,2 εκατομμύρια ευρώ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 Η 20χρονη Τζασμίν, από το Παρίσι, αποφάσισε να πουλήσει την παρθενιά της μέσω της γνωστής ιστοσελίδας Cinderella Escorts, σε έναν επιτυχημένο τραπεζίτη από την Wall Street, ο οποίος...

«κέρδισε» με την προσφορά του έναν DJ από το Λος Άντζελες και έναν μεγιστάνα ακινήτων από το Μόναχο.

Η Γαλλίδα φοιτήτρια φαίνεται πως έχει ερωτευτεί τον αγοραστή της, όπως αποκάλυψε η Daily Mail.
Η Τζασμίν λέει ότι μεγάλωσε σε μια πολύ θρησκευτική οικογένεια και πως αρχικά ήθελε να διατηρήσει την παρθενιά της μέχρι το γάμο της, αλλά αποφάσισε να την πουλήσει ως έναν τρόπο για να συγκεντρώσει χρήματα και να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση και να ταξιδέψει στον κόσμο.
Όπως είπε: «Οι περισσότεροι άνθρωποι θα επέστρεφαν πίσω τα χρήματα αν μπορούσαν να γυρίσουν το χρόνο πίσω. Αλλά εγώ, είμαι χαρούμενη που πούλησα την παρθενιά μου και γνώρισα ήδη τον πελάτη. Ήμουν λίγο νευρική για να είμαι ειλικρινής, αλλά τελικά μου άρεσε πολύ. Ήταν ένας πραγματικός τζέντλεμαν και με φρόντισε καλά. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά αυτό που μπορώ να πως είναι ότι θα ξαναβγούμε. Είναι πολύ νωρίς να μιλώ για αγάπη. Συμπαθούμε ο ένας τον άλλον και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Είμαι χαρούμενη που ήμουν τυχερή με τον άνδρα που εξαγόρασε την παρθενιά μου. Είναι έξυπνος, επιτυχημένος και μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άνδρες. Ίσως γυρίσουμε μαζί τον κόσμο».
Η 20χρονη λέει πως η οικογένεια και οι φίλοι της υποστήριξαν την απόφασή της.
Ο συγκεκριμένος ιστότοπος βγάζει σε δημοπρασία τις παρθενιές πελατών, ενώ η πιο ακριβή που έχει πωληθεί ως τώρα ήταν η παρθενιά μιας γυναίκας ονόματι Giselle, την οποία αγόρασε ένας επιχειρηματίας από το Αμπού Ντάμπι έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.