Latest News

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει UFO από το αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα απόρρητο  βίντεο με ΑΤΙΑ  έδωσε στα ΜΜΕ το αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Στο βίντεο καταγράφεται η αντίδραση δύο πιλότων  F-18  του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ όταν πραγματοποίησαν πτήση για την εξερέυνησή του πάνω από την ακτή του Σαν Ντιέγκο το 2014.
Λίγη ώρα αφότου εντοπίστηκε το άγνωστο αντικείμενο στον ουρανό, οι δύο πιλότοι απογειώθηκαν με δυο αεροσκάφη F-18 από το αεροπλανοφόρο Νίμιτς. Στο βίντεο ακούμε τις αντιδράσεις τους όταν πλησιάζουν το UFO που φαίνεται να περιστρέφεται και έπειτα να πετά με μεγάλη ταχύτητα κόντρα στον ισχυρό άνεμο.
Το υλικό αυτό έχει μελετηθεί εκτενώς από ένα μυστικό πρόγραμμα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων των ΗΠΑ  με την ονομασία Advanced Aviation Threat Identification Programme (AATIP). Το πρόγραμμα που «έτρεχε» από το 2007 μέχρι το 2012 με ετήσια χρηματοδότηση ύψους 22 εκατ. δολαρίων είχε ως αποκλειστικό στόχο τη διερεύνηση μαρτυριών για ΑΤΙΑ. Πρόσφατα το Πεντάγωνο παραδέχτηκε την ύπαρξή του.
Σύμφωνα με τον αντισμήναρχο David Fravor, έναν από τους πιλότους, το UFO είχε 12 μέτρα μήκος, δεν φαινόταν να έχει φτερά και η ταχύτητά του ξεπερνούσε κατά πολύ εκείνη των F-18 που πετούσαν εκείνος και ο συνάδελφός του. «Δεν έχω ιδέα τι ήταν αυτό που είδα. Δεν έχω ξαναδεί αεροσκάφος να επιταχύνει με αυτόν τον τρόπο» δήλωσε στους New York Times.
Δείτε το βίντεο εδώ: