Latest News

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Φρίκη στον Άγιο Δημήτριο: Πα-τέρας αναζητούσε εραστή μέσω chat προσφέροντας μαζί και τα παιδιά του!


Μια υπόθεση χωρίς προηγούμενο χειρίζονται οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ανηλίκων…
Ο «πατέρας» αναζητώντας μέσω διαδικτύου ερωτικό σύντροφο σε διαδικτυακή συζήτηση που είχε με υποψήφιο εραστή του ανέφερε ότι είναι πρόθυμος στις σεξουαλικές πράξεις να συμμετέχουν και τα δύο ανήλικα παιδιά του, αφού πρώτα αποκοιμηθούν «για να γίνει ότι γίνει».
Ο υποψήφιος εραστής δεν πίστευε στα μάτια του με αυτά που διάβασε στη μεταξύ τους συνομιλία και αποφάσισε να μεταβεί στον σπίτι του «πατέρα» για να διαπιστώσει αν εννοούσε όσα έλεγε.
Πράγματι, στο σημείο συνάντησης διαπίστωσε ότι ο «πατέρας» εννοούσε όσα ανέφερε στο chat για τα παιδιά του. Ο υποψήφιος εραστής προφασίστηκε επείγουσα εργασία, αποχώρησε και κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου Αττικής, καταγγέλλοντας όσα είχαν προηγηθεί.
Μετά από λίγη ώρα Αστυνομικοί συνέλαβαν τον «πατέρα», ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά του βρίσκονται ήδη με ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο πατέρας τους τα εξέδιδε στους ερωτικούς του συντρόφους, όπως αναμένεται να εξεταστούν και από ιατροδικαστή.
Από τις έρευνες που ακολούθησαν, στο κινητό του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν φωτογραφίες οι οποίες παραπέμπουν σε παιδική πορνογραφία. Ενώ σε κάποιες από τις εικόνες φαίνεται ο ίδιος με ανηλίκους, με την Αστυνομία να ερευνά αν πρόκειται για τα ίδια του τα παιδιά.