Latest News

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Πόρισμα κόλαφος για τη Μάνδρα – Που ρίχνουν ευθύνες


Βαρύτατες ευθύνες προκύπτουν από το πόρισμα για τις αιτίες των φονικών πλημμυρών που έπληξαν τη Μάνδρα του... κλιμακίου επιθεωρητών του Γραφείου της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης.
Στο πόρισμα προκύπτει όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών» ότι ναι μεν το καιρικό φαινόμενο ήταν ακραίο ωστόσο εντοπίζονται βαρύτατες ευθύνες ανθρώπινης αυθαιρεσίας και γραφειοκρατίας.
Παράλληλα εκκρεμεί η έρευνα της δικαιοσύνης σχετικά με τους θανάτους και τις καταστροφές που προκάλεσαν οι φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική.
Οι επιθεωρητές διαπίστωσαν ότι όντως η βροχόπτωση στον ορεινό όγκο ήταν καταιγιστική αλλά ταυτόχρονα με την έκθεσή τους αναδεικνύουν τις ευθύνες των δημόσιων υπηρεσιών, τόσο ως προς τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων όσο και ως προς  το μπάζωμα ενός εκ των δύο ρεμάτων, με το αυθαίρετο δημοτικό αμαξοστάσιο Μάνδρας!
Ιδιαίτερα σκληρά είναι τα συμπεράσματα των επιθεωρητών για το Δασαρχείο Αιγάλεω, ως προς την υλοποίηση του έργου της εκτροπής της Αγίας Αικατερίνης.