Latest News

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Ποιος Δήμος στην Ελλάδα ψάχνει κοπέλες αμέμπτου ηθικής για να τις προικήσει!


Δέκα γυναίκες αμέμπτου ηθικής  για να τις προικοδοτήσει με το ποσό των... 2.500 ευρώ, αναζητά ο Δήμος Πάτρας αφού πρώτα βεβαιώσει την ηθική τους κατάσταση εφημέριος της περιοχής.
Την απόφαση αυτή έλαβε την προηγούμενη εβδομάδα το δημοτικό συμβούλιο Πάτρας προκειμένου να διαθέσει τους πόρους από το κληροδότημα Ιωάννη Μεϊντάνη.
Ο Ιωάννης Μεϊντάνης ήταν ένας κτηματίας, ο οποίος τη δεκαετία του ’30 παραχώρησε στον δήμο Πάτρας ένα ακίνητο προκειμένου από τα έσοδά του να προικοδοτούνται άπορες κοπέλες από την Πάτρα και τα Καλάβρυτα. Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, δόθηκε ως αντιπαροχή το 1972 αντιπαροχή και τα έσοδα από τα ενοίκια, περίπου 25.000 ευρώ ετησίως, διατίθενται από τότε μέχρι σήμερα με αυτό τον σκοπό.
Οι ενδιαφερόμενες εκτός ότι πρέπει να αποδείξουν ότι είναι αμέμπτου ηθικής και Χριστιανές Ορθόδοξες με βεβαίωση της τοπικής Ενορίας, πρέπει να έχουν εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ συνολικά την τελευταία τριετία, να είναι δημότες Πάτρας και να έχουν συνάψει γάμο μέσα στο 2017.