Latest News

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Λοταρία: Αυτοί είναι οι τυχεροί λαχνοί που θα πάρουν 1.000 ευρώ


Πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες κληρώσεις της χριστουγεννιάτικης λοταρίας αποδείξεων και αφορούν αγορές που έγιναν με κάρτα τον ...Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2017. 
Μετά τις πρώτες κληρώσεις για την λοταρία θα ακολουθήσουν οι επόμενες τα αποτελέσματα των οποίων θα αναρτώνται σταδιακά στις επόμενες ώρες στο Taxisnet.
Μπορείτε να μπείτε στη σελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (www.aade.gr) και να πατήσετε την ένδειξη Συναλλαγές και λαχνοί (http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi).
Μετά, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Taxisnet θα μπορείτε να δείτε αν είστε ένας από τους υπόλοιπους τυχερούς.
Οι κληρώσεις θα ολοκληρωθούν στις 20:00 το απόγευμα της Κυριακής. Τα χρήματα από τη λοταρία θα μπουν στους λογαριασμούς των τυχερών στις 29 Δεκεμβρίου. Το ποσό των 1.000 ευρώ είναι ακατάσχετο και αφορολόγητο.
Στο τέλος Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δημόσια κλήρωση που θα αφορά τις δαπάνες των φορολογούμενων το μήνα Δεκέμβριο.
Από το περασμένο Σάββατο οι φορολογούμενοι είχαν τη δυαντότητα να διαπιστώσουν τους λαχνούς που αντιστοιχούσαν στον καθένα. Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:
Για συνολικό άθροισμα συναλλαγών έως 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
Για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
Για τα επόμενα 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από 1.001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.