Latest News

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Καταζητούμενος πήγε σε τηλεοπτική εκπομπή και παραδόθηκε on air! (ΒΙΝΤΕΟ)


Καταζητούμενος φερόμενος ως ληστής από τη συμμορία του ψηλού και του κοντού πριν παραδοθεί έδωσε πρώτα... μια συνέντευξη! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ο ληστής εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live στο Ε. Πρόκειται για τον Ανδρέα Τουρνά πατέρα ενός παιδιού.
Ο ίδιος ανέφερε πως δεν είναι μέλος της συμμορίας και πως δεν έχει πάρει μέρος σε δεκάδες ληστείες. Μάλιστα συνέχισε λέγοντας: «δεν έχω κάνει κάτι κακό. Δεν έχω κάνει κάτι κακό στο σημείο που με κατηγορούν. Τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι νόμιμος. Πιο παλιά υπήρξα παράνομος γιατί έπαιρνα ναρκωτικά».
Ο φερόμενος ως ληστής ανέφερε ότι η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα «τραβήχτηκε», πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν πήγε στο τμήμα γιατί είχε έναν διαπληκτισμό με τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
Ο Ανδρέας Τουρνάς υποστήριξε επίσης: «Δεν είμαι και δεν ήμουν (ο τσιλιαδόρος της συμμορίας). Θα σας πω, χωρίς καν να ετοιμαστώ, χωρίς να διαβάσω τη δικογραφία, την αλήθεια. Σε κάποια οικονομική ανάγκη είχε γίνει το εξής με τον κύριο Αποστολόπουλο: «Θα πάμε κάπου» μου λέει, θα πεταχτώ σε μία δουλίτσα που θέλω. Δεν μπορούμε να πάμε μαζί, έχει κόσμο. Αντιλήφθηκα ότι κάνει κάτι παράνομο αλλά η ανάγκη. Αυτή είναι η συμμετοχή μου στην σπείρα. Κι άλλη μία φορά που μου ζήτησε να πάω να τον πάρω από ένα στενό στο Περιστέρι. Πάλι πήγα και προφανώς θα είχε γίνει το ίδιο. Δεν προδίδω τον φίλο μου. Δεν έχω κάνει κάτι για να ξεφτιλιστώ τόσο πολύ. Ζητάω συγγνώμη από το παιδί μου» .
Στο τέλος αφού ολοκλήρωσε όσα ήθελε να πει στο στούντιο κατέβηκε τις σκάλες και παραδόθηκε στους αστυνομικούς.