Latest News

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Ανείπωτη τραγωδία: Αυτοκίνητο έπεσε στη Μαρίνα Ζέας! - Ο οδηγός έπαθε ανακοπή, ενώ προσπαθούσε να παρκάρει (ΕΙΚΟΝΑ)


Ένα ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε πριν από λίγο στη Μαρίνα Ζέας, όταν ο οδηγός έπαθε ανακοπή την ώρα που προσπαθούσε...
να παρκάρει.
Ειδικότερα, σύμφωνα με μαρτυρίες, η πτώση στην θάλασσα ήταν τέτοια που είχε σαν αποτέλεσμα να μην βυθιστεί το όχημα το οποίο έπεσε πάνω  σε μικρό σκάφος που ήταν δεμένο στο σημείο. Αυτό είχε σαν συνέπεια ο οδηγός, ηλικίας 59 ετών, να μην έρθει σε επαφή με το νερό. Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα που ήταν στο σημείο, ο άτυχος άνδρας πριν λίγα λεπτά είχε νιώσει μια αδιαθεσία και πόνο στο στήθος. 
 Στο σημείο έσπευσε Μοτοσικλετιστής του ΕΚΑΒ και Ασθενοφόρο που πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα τον οποίο είχαν απεγκλωβίσει άνδρες του Λιμενικού. Μετά τις προσπάθειες ανάνηψης, το ΕΚΑΒ ενημέρωσε και άνοιξε το Τζάνειο Νοσοκομείο που δεν είχε κανονική εφημερία και σε λίγα λεπτά παραδόθηκε από το πλήρωμα του στα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του θανάτου του 59χρονου θα διευκρινισθούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Λιμενικού, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Το όχημα, που έπεσε πάνω σε μία λέμβο προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές, θα ανελκύσει γερανοφόρο όχημα.