Latest News

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Κορυφαίος οικονομικός διευθυντής του Σόρος διατηρούσε μπουντρούμι διακίνησης γυναικών!


Αγωγή ύψους 27 εκατ. δολαρίων κατέθεσαν 3 μοντέλα από τη Φλόριδα ενάντια ενός πρώην διευθυντή διαχείρισης κεφαλαίων του...
George Soros
Ο Howard ‘Howie’ Rubin, 62 ετών, ο οποίος εμφανίστηκε στο Liar’s Poker, ένα βιβλίο που περιγράφεται ότι «προσδιορίζει τη Wall Street», κατηγορείται για βιασμό, επίθεση, απαγωγή και εμπορία ανθρώπων.
Οι γυναίκες, δυο εκ των οποίων είναι κουνελάκια του Playboy, κατηγορούν τον Rubin ότι σε ένα ρετιρέ ύψους 8 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μανχάταν, κατέχει ένα μυστικό «μπουντρούμι σεξουαλικών παιχνιδιών». Σε αυτό το ρετιρέ, οι γυναίκες φυλακίστηκαν ενώ ο Rubin τις μεταχειρίστηκε με βίαιο τρόπο.
Σύμφωνα με την αγωγή, ο Rubin έφερε τα κορίτσια στη Νέα Υόρκη με τις πτήσεις JetBlue, αφού συνδέθηκε μαζί τους μέσω Instagram. Μόλις έφτασαν στο Μανχάταν, ο Rubin τις νάρκωσε, τις απήγαγε και τις έδεσε, ενώ στη συνέχεια τις χτύπησε βίαια και τις βίασε στο σεξουαλικό μπουντρούμι του. Στην καταγγελία δηλώνεται ότι χτύπησε μια γυναίκα τόσο σκληρά που πέθανε καθώς απαιτούσε να τον πει «μπαμπά».
«Θα σε βιάσω όπως βιάζω την κόρη μου», έλεγε σύμφωνα με τα δύο από τα υποτιθέμενα θύματα. Επιτέθηκε τότε και τη χτύπησε τόσο βίαια που ένα από τα χτυπήματά του έβγαλε το εμφύτευμα του στήθους της γυναίκας.
Όπως αναφέρει το Mail, λένε ότι κάλυψε τις βιαιοπραγίες και τις επιθέσεις και υποχώρησε πληρώνοντας έως και 5.000 δολάρια την καθεμία για να μη μιλήσουν.