Latest News

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο: Το τρυφερό τετ-α-τετ διάσημου ηθοποιού με… νεαρό! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


«Καυτό» φωτογραφικό υλικό με τομ διάσημο ηθοποιό δίνεται στο φως της δημοσιότητας βάζοντας… φωτιά στη ζωή του διάσημου Χολυγουντιανού σταρ.
Στις φωτογραφίες φαίνεται ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι να αγκαλιάζει, να κάνει μασάζ και να ξαπλώνει πάνω σε ένα 21χρονο μοντέλο σε έναν απομακρυσμένο βράχο στο Λος Άντζελες.
Πρόκειται για υλικό – ντοκουμένο από το 2000 και συγκεκριμένα, τραβήχτηκαν το Σάββατο, 25 Μαρτίου, από έναν παπαράτσι ο οποίος παρακολούθησε τον Σπέισι εκείνη την περίοδο, καθώς ήταν το φαβορί για το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για την ταινία American Beauty, το οποίο και τελικά κέρδισε.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κέβιν αρχικά πήγε σε ένα περίπτερο να αγοράσει περιοδικά που είχαν κεντρικό θέμα τα Όσκαρ και στη συνέχεια κατευθύνθηκε με το νεαρό μοντέλο στο δημόσιο πάρκο Όακλαντ, όπου και κάθισαν σε έναν απόμερο βράχο.
Οι εικόνες είχαν δημοσιευτεί και παλαιότερα, όμως κανείς δεν είχε δώσει σημασία, επειδή υπήρχε η άποψη ότι ο Κέβιν Σπέισι ήταν ετεροφυλόφιλος. Αλλά, τώρα μετά το ξέσπασμα του σεξουαλικού σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον ίδιο, δίνονται ξανά στη δημοσιότητα και «συνδέονται» με την υπόθεση.
Να σημειωθεί πάντως πως μετά τη… βροχή καταγγελιών, ο Κέβιν Σπέισι φέρεται να εισήχθη σε πανάκριβη κλινική αποτοξίνωσης από το σεξ! Πρόκειται για την κλινική Meadows, η οποία βρίσκεται στην Αριζόνα και στην οποία έχουν εισαχθεί κατά καιρούς σταρ όπως η Ελ Μακφέρσον, η Κέιτ Μος, η Σελένα Γκόμεζ και ο Τάιγκερ Γουντς.