Latest News

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

"Ρουκέτες" Τσίπρα κατά Μαρινάκη, Αλαφούζο και Αναστασιάδη


Δια στόματος Πρωθυπουργού και μάλιστα από το πιο επίσημο βήμα, εκείνο της Βουλής, αποκαλύφθηκε το νέο σκηνικό της διαπλοκής... στη χώρα, οι «παίκτες», οι πολιτικοί εκβιασμοί, τα στημένα δημοσιεύματα, τα κίνητρά τους και οι προσωπικές επιδιώξεις του καθενός.
Σαφή και ευθεία αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναφέροντας μάλιστα ότι «περνάει πιο συχνά την πόρτα του εισαγγελέα από το κατώφλι του σπιτιού του».
Ανέφερε τη συγγενική του σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι είναι κουμπάροι και στενοί συνεργάτες πλέον στην προσπάθειά τους να αποδομήσουν μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση με ψεύδη και συκοφαντίες. Βασικό εργαλείο στην μεθόδευση αυτή είναι κατά τον κ. Τσίπρα τα μέσα ενημέρωσης που συγκέντρωσε ξαφνικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ακολούθως ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο, τονίζοντας ότι πλέον συνεργάζεται με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη για τον ίδιο σκοπό, αλλά ο καθένας για τις δικές του ιδιοτελείς επιδιώξεις.
Τέλος, έκανε μια αναφορά που ξάφνιασε όλους. Χαρακτήρισε «κομιστή» τον Θέμο Αναστασιάδη, όπως δηλαδή τον αποκαλούν οι περισσότεροι στην ελληνική κοινωνία μετά τον άθλιο χειρισμό του στο θέμα Ζαχόπουλου και του επίμαχου DVD. Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε ότι ο Θέμος Αναστασιάδης «επιτίθεται με κάθε τρόπο στην κυβέρνηση γιατί προσπαθεί να μην πληρώσει τις οφειλές του στην Εφορία όπως κάνουν όλοι οι έλληνες».  «Εκβιάζει, συκοφαντεί, απειλεί κι όλα αυτά για να μην πληρώσει» ανέφερε ο Πρωθυπουργός αποσπώντας το χειροκρότημα από τους βουλευτές της συμπολίτευσης. paraskhnio.gr