Latest News

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Ομολόγησε ο δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου


Ο 32χρονος δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου κατονόμασε στους αστυνομικούς τους τρεις ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του...
γνωστού δικηγόρου.
Ρεπορτάζ Κώστας Παπαδόπουλος
Όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, αλλά μόνο να τον εκφοβίσει, και ότι έγινε κατά λάθος. Μάλιστα, πριν τον πιάσουν οι αστυνομικοί, ο 32χρονος δράστης είχε προσπαθήσει να βρει καταφύγιο και σε άλλους τσιγγάνικους καταυλισμούς στην Πάτρα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες ζήτησαν από τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο να μεταφέρει ένα μήνυμα στον πρώην πρόεδρο και διευθύνον σύμβουλο της Energa Αριστείδη Φλώρο.
Το μήνυμα αφορούσε την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, ο οποίος είχε δεχθεί πυροβολισμό στο λαιμό και είχε τραυματιστεί. Οι δράστες ζήτησαν να μεταφερθεί στον Φλώρο τους χρωστάει ακόμα 5 εκατομμύρια ευρώ για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου.
Επίσης του ζήτησαν το κλητήριο θέσπισμα το οποίο είχε μέσα τη διεύθυνση της οικογένειας του Αριστείδη Φλώρου. Κάτω από την απειλή του όπλου, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος τους το έδωσε.
Οι δράστες είχαν εντολή από τους ηθικούς αυτουργούς να πυροβολήσουν τον δικηγόρο για εκφοβισμό.
Οι «κοριοί» της ελληνικής αστυνομίας φαίνεται πως «έπιασαν» τις συνομιλίες που είχαν μεταξύ τους οι ηθικοί και οι φυσικοί αυτουργοί.
«Εμείς τους στείλαμε να τον εκφοβίσουν, και όχι να τον σκοτώσουν», φαίνεται να λένε σε μία συνομιλία μεταξύ τους.
Ενώ σε μία άλλη συνομιλία, οι φυσικοί αυτουργοί φαίνεται να μιλάνε μεταξύ τους και να λέει ο ένας στον άλλον «πυροβόλησέ τον να πάει το μήνυμα και φεύγουμε».
Οι ηθικοί και οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου γνωρίστηκαν μεταξύ τους μέσα στη φυλακή.