Latest News

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Αυτό είναι το "διαβολικό" ζευγάρι από τον Πειραιά που «έγδυνε» ηλικιωμένους άνδρες με πρόσχημα το σεξ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του «διαβολικού» ζευγαριού που λήστευε ηλικιωμένους άνδρες, με πρόσχημα το σεξ με την 35χρονη γυναίκα...
έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. 
Το ζευγάρι συνελήφθη τον περασμένο Οκτώβριο στην περιοχή της Ηλιούπολης, αλλά όπως αποκαλύφθηκε από την προανάκριση δρούσε σε πολλές περιοχές της Αττικής. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 35χρονη πήγαινε σε καφενεία κυρίως πρωινές και μεσημβρινές ώρες, όπου συχνάζουν μοναχικοί ηλικιωμένοι άνδρες. Εκεί πλησίαζε τα υποψήφια θύματα, συνομιλούσε μαζί τους και αφού τους έλεγε ότι θέλει να κάνουν σεξ, τους έπειθε να την οδηγήσουν στο σπίτι τους.
Σε ανύποπτο χρόνο έριχνε υπνωτικά χάπια στο ποτό τους, άνοιγε την πόρτα στον 34χρονο σύντροφο της και στην συνέχεια «ξάφριζαν» ότι έβρισκαν στο σπίτι. Λεφτά, κοσμήματα, ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Σε βάρος τους, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της συμμορίας, της ληστείας κατά συρροή καθώς και της διακίνησης ναρκωτικών (αγορά – κατοχή).
Στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκε πλήθος υπνωτικών χαπιών, κινητών τηλεφώνων και καρτών SIM, ρολόγια χειρός και ένα tablet, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι λόγω ντροπής αρκετά ακόμη περιστατικά με πρωταγωνιστές το ζευγάρι δεν έχουν καταγγελθεί στην ΕΛ.ΑΣ.


ΖΑΧΑΡΙΟΥ Δέσποινα του Νικολάου και της Ασημίνας, γεννηθείσα στις 7-3-1982 στην Νίκαια




ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Γεράσιμος του Βελισσαρίου και της Μαρκούλας, γεννηθείς στις 6-1-1983 στον Πειραιά