Latest News

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Τα χρέη «πνίγουν» τον Παναθηναϊκό – Τα εφιαλτικά σενάρια που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι»


Πτωχεύει, υποβιβάζεται στο Α’ Τοπικό της Αθήνας, ώστε να ξεχρεώσει και επιστρέφει απευθείας στη Β’ Εθνική, με αγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας ο Παναθηναϊκός; 

Αυτό υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
Ειδικότερα, αναφέρθηκε ότι ο Νικόλας Πατέρα και μέλη της Θύρας 13, επεξεργάζονται το παραπάνω σχέδιο σωτηρίας του συλλόγου, μέσω πτώχευσης και υποβιβασμού.
Παράλληλα εντύπωση προκαλεί το δημοσίευμα της ιστοσελίδας leoforos.gr, το οποίο κάνει λόγο για στόχευση από μεριά του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και των ανθρώπων που θέλουν την πτώχευση για να αποφύγουν χρέη και υποχρεώσεις, στο ΑΦΜ του Αχαρναϊκού.
Είχε προηγηθεί η απόφαση Αλαφούζου να σταματήσει τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ, καθώς έγινε ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να τακτοποιηθεί καμία οικονομική οφειλή πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου όταν και θα γίνει ο πρώτος έλεγχος της UEFA.
Κατά συνέπεια ο Παναθηναϊκός θα τεθεί σε καθεστώς επιτήρησης και εφόσον δεν πληρώσει τις υποχρεώσεις του στη συνέχεια θα του επιβληθεί ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης ενημερώθηκε πως δεν υπάρχει πρόθεση από πλευράς Γιάννη Αλαφούζου να πληρωθούν οι δόσεις των συμβολαίων των παικτών που είναι προγραμματισμένες για το τέλος Οκτωβρίου.