Latest News

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Φρίκη! Σκότωσαν έγκυο και της πήραν το μωρό! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Η μυστηριώδης περίπτωση έχει σοκάρει την αστυνομία. Οι γείτονές της είναι οι...κύριοι ύποπτοι.
Η Savanna Lafontaine-Greywind, μια 22χρονη κοπέλα, οκτώ μηνών έγκυος, εξαφανίστηκε στις 19 Αυγούστου στη Βόρεια Ντακότα αφού είπε στη μητέρα της ότι θα πάει σε γείτονες για να τους βοηθήσει με ένα σχέδιο ραπτικής. Οκτώ ημέρες αργότερα, μερικοί άνθρωποι που με κανό ταξίδευαν στον Κόκκινο ποταμό που βρίσκεται κοντά στην περιοχή, στην πολιτεία της Μινεσότα, ανακάλυψαν ένα πτώμα τυλιγμένο σε πλαστικά και κρεμασμένο σε ένα κορμό: ήταν η Savanna Lafontaine-Greywind.
Τρεις μέρες πριν από αυτή την ανακάλυψη, οι αρχές βρήκαν ένα μωρό στο σπίτι των γειτόνων, τους οποίους είχε πάει να βοηθήσει: ήταν η κόρη της Σαβάννα. Το μυστήριο είχε λυθεί.
Η αστυνομία ακόμη δεν έχει καταφέρει να μάθει τί ακριβώς έκανε η Σαβάννα τις τελευταίες ώρες της ζωής, το μόνο που έχει πιστοποιήσει είναι ότι οι γείτονές της Μπρουκ Λυν Κρόους και Γουϊλιαμ Χένρυ Χόεν, ήταν οι τελευταίοι που είδα τη Σαβάννα ζωντανή. Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην οποία μετείχαν πληθώρα αστυνομικών και μονάδες με ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς σκύλους «όργωσαν» την περιοχή και τα περίχωρά της. Επίσης ερεύνησαν το διαμέρισμα των Κρόους και Χόεν και στην τέταρτη έρευνα ανακάλυψαν τελικά τη νεογέννητη κόρη της Σαβάννα.
Προς το παρόν, έχουν συλληφθεί με την κατηγορία της συνωμοσίας με σκοπό το φόνο, για απαγωγή και για ψευδείς πληροφορίες. Οι φωτογραφίες των δύο υπόπτων έχουν αναρτηθεί στο Twitter:
Ο σύντροφός της, Άστον Μάθενυ, συντετριμμένος ψυχολογικά, δήλωσε στο τοπικό δίκτυο  WDAY ότι «το μόνο που ήθελα ήταν μια ζωή με τη Σαβάννα και το μωρό μου. Μου έκλεψαν τα πάντα».  Το ίδιο μέσον ανέφερε ότι ο νεαρός υποβλήθηκε σε εξετάσεις DNA για να επιβεβαιώσει ότι το νεογέννητο είναι πράγματι η κόρη του. Οι ερευνητές προς το παρόν εργάζονται για να αποδείξουν την υπόθεση ότι, στο σπίτι των γειτόνων της, η Σαβάννα αναγκάστηκε να γεννήσει ή της απέσπασαν με βία το έμβρυο.