Latest News

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Τέλος ο Χάσι για τον Ολυμπιακό. Τα σενάρια για τη διαδοχή

Αυτό που φαινόταν, εδώ και μέρες, έγινε τελικά πράξη λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ...
στο ΟΑΚΑ. 
Ο Μπέσνικ Χάσι αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό.
Ο Κοσοβάρος προπονητής ενημερώθηκε από επίσημα χείλη των ανθρώπων της ομάδας πως δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» μόλις έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στο Ρέντη.
Πλέον, το μόνο που απομένει, για να μπουν τίτλοι τέλους στη συνεργασία των δύο πλευρών και επίσημα, είναι η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.
Από το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ και μετά ήταν ξεκάθαρο ότι ο Κοσοβάρος προπονητής έπαιζε το κεφάλι του στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ... Ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε για τον Ολυμπιακό το ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους» οδήγησε στην απόφαση λύση της συνεργασίας μαζί του.
Η δέσμευση του Νικοπολίδη με την ΕΠΟ μπορεί να φέρει...Λεμονή
Η αποχώρηση του Μπέσνικ Χάσι από τον πάγκο του Ολυμπιακού υποχρεώνει τους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του 45χρονου τεχνικού.
To πρόβλημα είναι άμεσο διότι ο Ολυμπιακός μπαίνει την Τρίτη στο αεροπλάνο για να πάει στο Τορίνο, όπου την Τετάρτη δίνει παιχνίδι με την Γιουβέντους για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League.
Αρχικά, η σκέψη είναι να αναλάβει ως υπηρεσιακός ο Αντώνης Νικοπολίδης, όμως ο παλαίμαχος διεθνής γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με την ΕΠΟ ως προπονητής της Εθνικής Ελπίδων και ενδεχομένως να μην λάβει την σχετική άδεια από την Ομοσπονδία.
Σε μια τέτοια περίπτωση θα προκληθεί πρόβλημα και ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να στραφεί σε άλλη εσωτερική λύση.
Ήδη ακούγεται ξανά το όνομα του Τάκη Λεμονή ο οποίος είναι χωρίς ομάδα και δεν αποκλείεται να του ζητηθεί να βοηθήσει την ομάδα σ΄αυτή την κρίσιμη στιγμή, όπως έκανε και πέρσι μετά από την απόλυση του Μπέντο.
Φυσικά, εφόσον επιλεγεί η λύση του Λεμονή θα είναι προσωρινή και θα έχει τον χαρακτήρα του υπηρεσιακού προπονητή, αλλά βέβαια στη ζωή ισχύει το…ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.
Ο Πογέτ, ο Καράνκα και ο Γκράθια για τη θέση του Χάσι
Κυκλοφορούν ήδη σενάρια για τον αντικαταστάτη του Μπέσνικ Χάσι. Το όνομα του Πογιέτ ακούγεται ήδη... Δεν είναι το μόνο...Στη λίστα είναι και ο Καράνκα , αλλά και ο Γκράθια.
Eπίσης, εάν ο Μίτσελ ήταν ελεύθερος θα είχε ήδη κλείσει στον Ολυμπιακό καθώς παρά το διαζύγιο την τελευταία φορά υπάρχει εκτίμηση προς το πρόσωπό του.Όμως ο Ισπανός παραμένει στη Μάλαγα.
Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάτι. Δεν επιβεβαιώνουν οτιδήποτε, άλλωστε η αναζήτηση δεν είχε προχωρήσει μέχρι πριν από λίγες ώρες.
Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι ο Χάσι ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό μέχρι το 64΄όταν η ΑΕΚ μείωσε το σκορ σε 2-1 και τελικά βρέθηκε εκτός ομάδος με τη λήξη του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ όταν ο Μάνταλος πέτυχε το 3-2...
Η αίσθηση που υπάρχει ωστόσο για τον διάδοχο του Μπέσνικ Χάσι είναι πως στον Ολυμπιακό θέλουν λύση προπονητή που να ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα
Με την δεύτερη ομάδα ο Καπίνο
Η ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 2-0, φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό.Η πρώτη καρατόμηση ήταν αυτή του προπονητή, του Μπέσνικ Χάσι, ωστόσο είναι πιθανόν να υπάρξουν κι άλλες, άμεσες συνέπειες.
Στον Καπίνο ανακοινώθηκε ότι από σήμερα θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, δηλαδή την Κ-20.Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Τορίνο. Εκεί που κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Προτό.
Για τις εμφανίσεις του Καπίνο υπήρχε προβληματισμός εδώ και καιρό. Άλλωστε γι αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Προτό, την τελευταία μέρα των μεταγραφών.
Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ η απόδοσή του ήταν απογοητευτική καθώς εκτός από το πρώτο γκολ, έχει ευθύνη και στο δεύτερο. Ωστόσο η αιτία που ο Καπίνο θα προπονείται με την Κ 20 δεν αποκλείεται να μην έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την απόδοσή του, αλλά και με κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο να έχει υποπέσει ο διεθνής τερματοφύλακας. Από τον Ολυμπιακό δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση.