Latest News

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά: Η Ελπίδα... "όλα τα λεφτά"!



Με οριακή απαρτία δημοτικών συμβούλων (25 παρόντες), αλλά και μια εμφάνιση - έκπληξη, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά μετά τις...

καλοκαιρινές διακοπές.

Στην προ ημερησία συζήτηση έγινε, όπως ήταν αναμενόμενο, μια ενημέρωση για την ΟΧΕ,  χωρίς ωστόσο να κάνει κανέναν σοφότερο. Για μια ακόμη φορά ειπώθηκαν με τον γνωστό πανηγυρικό τρόπο διάφορα διαδικαστικά και, αδιάφορα θέματα για την έγκριση των προτάσεων ύψους 80 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπάρχει κανένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση των δράσεων.

Κατά την διάρκεια της ψήφισης των 30 θεμάτων της ημερήσιας διάταξης - προστέθηκε και τρία θέματα που αφορούσαν ταξίδια - ενώ αποσύρθηκε το 4ο θέμα που απαιτούσε 25 ψήφους, καθώς επέμεινε στο λευκό η Ελπίδα Παντελάκη, η οποία καταψήφισε σχεδόν όλα τα θέματα. Η στάση της επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελεί έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Πειραιά, καθώς όση αντιπολίτευση έκανε σ' αυτήν τη συνεδρίαση δεν έχει κάνει στα τρία χρόνια θητείας της δημοτικής αρχής Μώραλη!

@ Μιλάμε η Ελπίδα ήταν "όλα τα λεφτά" και κάλυψε όσους/ όσες απουσίαζαν σε διακοπές...