Latest News

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

"axtarmas.gr" το site του Δήμου Πειραιά!



Τεχνικά προβλήματα (αλλά και αδιαφορίας και εγκατάλειψης) φαίνεται να παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πειραιά, τουλάχιστον τον...
τελευταίο μήνα.


Αν πληκτρολογήσει κανείς την ηλεκτρονική διεύθυνση pireasnet.gr, τότε μπορεί και να δυσκολευτεί να επισκεφθεί το site...

Όταν καταφέρει να μπει στο site  του Δήμου Πειραιά (ή Δήμου Piraeus;), τότε θα διαπιστώσει ότι άλλες "ετικέτες"και "σύνδεσμοι παραπομπής " είναι στα ελληνικά κι άλλες στα... αγγλικά!


 Οι ετικέτες "Δημοτικές Κοινότητες" και οι "Ανακοινώσεις" είναι στα ελληνικά και οι υπόλοιπες εμφανίζονται στα αγγλικά, όπως βλέπετε στην εικόνα.  Το ίδιο ισχύει όταν κάνεις κλικ πάνω και οι "Υπηρεσίες - Διευθύνσεις" είναι στα ελληνικά και άλλα τα άλλα στα αγγλικά.

Προφανώς κανείς αρμόδιος ή μη από το Δημαρχείο της Κοραή δεν επισκέπτεται το site (εάν το έκαναν, θα το είχαν δει και θα το είχαν φτιάξει ή μήπως όχι;), ωστόσο τώρα ας κάνει τον κόπο να το κοιτάξει κάποιος, γιατί εδώ μιλάμε για την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πειραιά, η οποία δεν μπορεί να παρουσιάζει αυτή την εικόνα... αχταρμά, εκτός εάν το μετονομάσουν σε axtarmas.gr!

@ Δεν πέρασαν λίγες ώρες από την ανάρτηση του reportaznet και ο Δήμος Πειραιά αποκατέστησε το τεχνικό πρόβλημα με τα ελληνο - αγγλικά στην ιστοσελίδα του. 
Φαίνεται πως ήταν κάτι απλό, αλλά έπρεπε να τους το πει κάποιος για να το κάνουν...