Latest News

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Απίστευτο: Δεκάχρονος επιβίωσε τρώγοντας φίδια επί 24 ημέρες (ΦΩΤΟ)


Ο δεκάχρονος αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι του και να ξεκινήσει ένα ταξίδι στο άγνωστο,  καθώς θεώρησε τον εαυτό του θιγμένο, επειδή τον έδειρε ο... πατέρας του.
Το δεκάχρονο παιδί επέζησε, σχεδόν, ένα μήνα τρώγοντας κυρίως κρέας φιδιού, ψάρια και άγρια μούρα. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο δεκάχρονος Μιάο εγκατέλειψε το σπίτι του  στις 29 του περασμένου μήνα, επειδή τον χτύπησε ο πατέρας του.
«Υπήρχαν άνθρωποι που μου πρόσφεραν φαγητό, αλλά ντρεπόμουν να πάω, επειδή τα ρούχα μου ήταν πολύ βρώμικα», τόνισε ο ατρόμητος μικρός, που εντοπίστηκε, με άδειες τσέπες, στην πόλη Τσονγκίνγκ, σε απόσταση μεγαλύτερη των 800 χιλιομέτρων από το σπίτι του στην πόλη της Ξουανγουέι.
Ο Μιάο ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες που συνάντησε στο δρόμο του. «Κοιμόμουν αρκετά καλά και δεν ήμουν φοβισμένος», είπε ο μικρός τυχοδιώκτης, ο οποίος χρειάστηκε να περάσει νύχτες σε αχυρώνες, εγκαταλελειμμένα οχήματα ή αντιμέτωπος με τις καιρικές συνθήκες στο ύπαιθρο.  Κι όλα αυτά χωρίς να γίνει κλέφτης.
«Δεν έκλεψαν και δεν ζητιάνεψα», είπε ο Μιάο. Με έναν αναπτήρα που βρήκε κατάφερε να ανάβει φωτιά και να μαγειρεύει το φαγητό του, τα ψάρια που ψάρευε από το ποτάμι χρησιμοποιώντας τα χέρια του και ένα πλαστικό μπουκάλι. Κάπου-κάπου κυνηγούσε και φίδια τα οποία και έψηνε στη σχάρα.
Βέβαια, Μιάο είχε να θυμηθεί και άσχημες στιγμές. Όταν μια-δύο φορές αρρώστησε με διάρροια και πυρετό και τότε γιατρεύτηκε φτιάχνοντας ζωμό από άγρια μούρα, χρησιμοποιώντας τη γνώση που «απέκτησε» ζώντας στο ύπαιθρο.
Η περιπέτεια του μικρού έλαβε τέλος όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς οι οποίοι τον αναζητούσαν από τη πρώτη στιγμή που ο πατέρας του κατήγγειλε το φευγιό του από το σπίτι. Επίσης, ο πατέρας του υποσχέθηκε ότι δεν θα τον ξαναχτυπήσει.