Latest News

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Καβγάς συνέχεια με προσωπικές και πολιτικές αιχμές...


Με μια νέα ανακοίνωση συνεχίζεται ο καβγάς μεταξύ της δημοτικής ομάδας "Το Λιμάνι της Αγωνίας" και του προέδρου της...
ΔΗΡΑΠ που είχε αποκαλύψει πρώτο το Reportaz Net. (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

Την επόμενη μέρα της εκρηκτικής συνεδρίασης, μάλιστα, η επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "Το Λιμάνι της Αγωνίας - Πειραιάς η πόλη Μας", Μαρία Σταθάκη είχε δηλώσει  αποφασισμένη να καταθέσει μήνυση κατά του προέδρου της ΔΗΡΑΠ, με την "κατηγορία του κοινού και απρόκλητου υβριστή και συκοφάντη", όπως σημειώνονταν χαρακτηριστικά στην γραπτή δήλωση της, αλλά και
 την ανακοίνωση του συνδυασμού για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.(ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ) 
Λίγες ημέρες αργότερα, κυκλοφόρησε καθυστερημένα και επιλεκτικά μια ανακοίνωση - απάντηση του προέδρου της ΔΗΡΑΠ που δεν στάλθηκε στο Reportaz Net, το οποίο είχε αναδείξει πρώτο το θέμα της αντιπαράθεσης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.
 Προφανώς υποθέτουμε ότι δεν επιθυμούσαν να δημοσιευτούν εδώ όσα υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ, κάτι που είναι αξιοπερίεργο επικοινωνιακά, καθώς οι αναγνώστες του site είχαν πληροφορηθεί και το επεισόδιο στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και όσα ανέφεραν η Μαρία Σταθάκη και το "Λιμάνι της Αγωνίας" που μας είχαν στείλει τις ανακοινώσεις τους μέσω e-mail . 

Η ανακοίνωση 

Αποτέλεσμα εικόνας για λιμάνι της αγωνίας ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΕΤΕν πάση περιπτώσει, το "Λιμάνι της Αγωνίας" επανέρχεται με νέα ανακοίνωση, σημειώνοντας τα εξής:  
"Κύριε Τάκη Αβραμίδη,
Επειδή  ο Πειραιάς μας είναι μικρός και γνωριζόμαστε, δεν χρειάζονται μακροσκελείς δηλώσεις για να εξηγήσουμε την άποψη μας.
Θα το πούμε σε λίγες γραμμές. Ως εκπρόσωποι της δημοτικής κίνησης «το Λιμάνι της Αγωνίας - Πειραιάς η πόλη μας»  – αυτήν που χαρακτήρισες με τη «γλαφυρή» σου ατάκα «αυτοαποκαλούμενη προοδευτική αριστερά, που μετουσιώθηκε σε αριστερά της ατάκας και της πνευματικής και ιδεολογικής οκνηρίας» –  έχουμε παρακολουθήσει τη σχεδόν ισόβια εγκατάσταση σου στις δημοτικές εξουσίες που με συνέπεια υπηρέτησες.
Νομίζαμε ότι είχε αποσυρθεί το όνομά σου, μετά την ηχηρή απουσία σου από το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μίχα, αλλά κάναμε λάθος. Επανήλθες πάλι με «όραμα» για την πόλη.
Όχι λοιπόν Τάκη Αβραμίδη, δεν μοιραζόμαστε ούτε το ίδιο όραμα για την  πρόοδο, ούτε το ίδιο  πάθος  για τις δημοτικές καρέκλες. 
Συμπαθούμε τις ατάκες σου, όταν δεν είναι εμπαθείς, αλλά όχι τις προθέσεις σου.
Όσο για την επίθεση σου στη Μαρία Σταθάκη,  θεωρούμε ότι στρέφεται εναντίον όλων μας και θα απαντιέται διαρκώς με πολιτικούς όρους, αλλά και με την καθημερινή μας στάση. 
Γιατί η επικεφαλής της δημοτικής μας ομάδας, όπως και όλοι οι δημοτικοί μας σύμβουλοι μας εκπροσωπούν στο Δημοτικό Συμβούλιο μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες. 
Αλήθεια, στην παράταξη σας πώς εκδηλώνονται οι δημοκρατικές διαδικασίες;"