Latest News

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Drag show σε διαγωνισμό ταλέντων δημοτικού σχολείου (ΒΙΝΤΕΟ)


Όταν η διεύθυνση δημοτικού σχολείου  διοργάνωνε διαγωνισμό ταλέντων με τίτλο «Τι μάθατε φέτος στην τάξη», ούτε μπορούσε να φανταστεί την... έκπληξη που θα περίμενε γονείς, διδάσκοντες και παιδιά.
Ένας άνδρας ντυμένος drag queen ανέβηκε στη σκηνή της εκδήλωσης και έδωσε το δικό του σόου.
Όλοι οι παρεβρισκόμενοι στο Μανχάταν στις Ηνωμένες Πολιτείες , δηλαδή, οι δάσκαλοι, οι γονείς και τα παιδιά, στην κυριολεξία έμειναν με ανοικτό το στόμα όταν είδαν να ανεβαίνει επί σκηνής ένας άνδρας, φορώντας διαφανές φόρεμα και άρχισε να χορεύει απλώνοντας και ανοίγοντας τα πόδια του.
Ενώ στην αρχή του διαγωνισμού όλοι έβλεπαν να ανεβαίνουν επί σκηνής μικρά χαριτωμένα παιδάκια και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προς το τέλος ανέβηκε επί σκηνής ένας άνδρας, ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων άλλου σχολείου της περιοχής και να λικνίζεται σαν να βρίσκεται σε νάϊτ κλαμπ.
Μάλιστα ένας από τους γονείς που δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει το θέαμα που είδε ο μόλις 5 ετών γιός του δήλωσε «έμοιαζε σαν να είχαμε πάει σε νάϊτ κλαμπ με τα παιδιά μας. Ήταν τρομακτικό. Πρέπει κάποιος να απολογηθεί για ό,τι ζήσαμε».