Latest News

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Champions League: Μια μυθική κόντρα Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους


Όλα είναι έτοιμα για τον τελικό του Champions League απόψε στο Κάρντιφ, με την Γιουβέντους να αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης...
(21:45, OTE Sport 1 HD, ET1).
Ο προπονητής της Γιουβέντους, Αλέγκρι είπε ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη και αποφασισμένη για την υπέρβαση, δείχνοντας ωστόσο, φοβάται πιθανή συμμετοχή του Γκάρεθ Μπέιλ. Από τη μεριά του ο Ζινεντίν Ζιντάν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον γιο του, Έντζο, βλέποντας και τον διεθνή Ουαλό άσο της ομάδας του να εντυπωσιάζει στις προπονήσεις και να του στέλνει το μήνυμα εν όψει της απόφασης του για την τελική 11άδα.
Οι πιθανές ενδεκάδες:
Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Ντάνι Άλβες, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν.
Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Μόντριτς, Καζεμίρο, Κροος, Ίσκο, Μπενζεμά, Ρονάλντο.
Το πρωτοσέλιδο της καταλανικής Sport
Οι Ιταλοί άλλωστε έχουν στο πλευρό τους και τους φίλους της Μπαρτσελόνα οι οποίοι δεν θέλουν να δουν τη Ρεάλ να σηκώνει το 12ο Τσάμπιονς Λιγκ της ιστορίας της. Έτσι, η καταλανική εφημερίδα «Sport» κυκλοφορεί σήμερα με τον τίτλο «Forza, Juve!» και γράφει επίσης: «Η ιταλική ομάδα φτάνει γεμάτη ενθουσιασμό στον τελικό του Champions League. O Aλέγκρι αφήνει τον τίτλο του φαβορί στην Ρεάλ που ψάχνει το 12ο».