Latest News

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο δράστης που σκότωσε τον μικρό Μάριο στο Μενίδι


Οι κάλυκες που εντοπίστηκαν σε συγκεκριμένο σπίτι που διαμένουν...
Ρομά, ένα τετράγωνο μακριά από το δημοτικό σχολείο όπου σκοτώθηκε ένας 11χρονος μαθητής, αποτελούν το βασικό στοιχείο που καθοδηγεί έως τώρα τις έρευνες των αστυνομικών.
Πάντως, μολονότι οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας εισέβαλαν χθες το μεσημέρι στο σπίτι των βασικών υπόπτων, εντούτοις ο δολοφόνος πιθανότατα έχει διαφύγει παίρνοντας μαζί του και το εννιάρι πιστόλι που αφαίρεσε τη ζωή από το αγοράκι. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι οι τρεις από τους συνολικά 31 προσαχθέντες (δύο άνδρες και μια γυναίκα) είναι αυτοί που διοργάνωσαν το γλέντι με αφορμή μια ευνοϊκή δικαστική εξέλιξη.
Η Ασφάλεια ψάχνει συγκεκριμένο άτομο το οποίο είναι ο κύριος ύποπτος για τον πυροβολισμό που σκότωσε τον 11χρονο μαθητή όμως αυτό το πρόσωπο φέρεται να εξαφανίστηκε αμέσως μετά τη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση του μικρού Μάριου παίρνοντας μαζί και το μοιραίο πιστόλι.
Οι αστυνομικοί μάλιστα εικάζουν ότι έχει βρει καταφύγιο στο διπλανό παράνομο οικισμό Αυλίζα, όπου είναι πραγματικό άβατο (!) και εκεί θα διαφύγει σχεδόν σίγουρα τη σύλληψη.
Έως χθες τα μεσάνυχτα στην αστυνομική επιχείρηση στο Μενίδι έγιναν έρευνες σε συνολικά 22 σπίτια Ρομά, πραγματοποιήθηκαν 31 προσαγωγές και 3 συλλήψεις ατόμων για ναρκωτικά, ενώ κατασχέθηκαν 18 κάλυκες των 9 χιλιοστών,ένας κάλυκας των 7.62 χιλιοστών, 7 βολίδες πυροβόλου όπλου, 7 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και 7 κάλυκες κυνηγετικού όπλου.