Latest News

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Ο πιο λαμπερός γάμος του καλοκαιριού στη Μύκονο : Η Δούκισσα Νομικού παντρεύτηκε το Δημήτρη Θεοδωρίδη (ΕΙΚΟΝEΣ+ ΒΙΝΤΕΟ)


Η όμορφη Πειραιώτισσα παρουσιάστρια του Ant1 Δούκισσα Νομικού ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη νυφούλα, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη...
στη Μύκονο. 
Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι στην εξοχική κατοικία του πατέρα του γαμπρού, Σάββα Θεοδωρίδη και το ζευγάρι έλαμπε από χαρά.
Μετά από ένα τρυφερό love story, οι δυο τους πήραν τη μεγάλη απόφαση και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας στο πλευρό τους τις οικογένειές τους, τα αγαπημένα τους πρόσωπα και λίγους φίλους.
Οι κουμπάροι του ζευγαριού είναι οι τέσσερις αγαπημένοι φίλοι τους.

                         Η νύφη έφθασε στην εκκλησία λίγα λεπτά πριν τις 20:00 και έλαμπε από χαρά. Φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό της Celia Kritharioti, που κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την ώρα του μυστηρίου, η Δούκισσα ήταν σαν πριγκίπισσα! Εξίσου εντυπωσιακό ήταν και ο γαμπρός που την περίμενε με λαχτάρα μπροστά από το εκκλησάκι.


                  Στο χώρο που έγινε η τελετή έφθασε παραδοσιακά πρώτα ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και μετά η όμορφη Δούκισσα, συνοδευόμενη από τον πατέρα της Νίκο Νομικό.

Στην τελετή υπήρχε έντονη παρουσία από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και αθλητικό χώρο, αλλά και από τον Πειραιά. Παρόντες στο μυστήριο οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Κόκκαλης.(Ο Δήμος εκπροσωπήθηκε από το δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, τον Πέτρο Κόκκαλη.) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Το παρών στο γάμο έδωσαν η Έλλη Στάη, η Βίκυ Λέανδρος, η Δήμητρα Ματσούκα κα.


@ Να ζήσουν τα παιδιά και στα δικά σας οι ελεύθεροι/ες!