Latest News

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Η γιορτή της μητέρας! Όταν οι Ελληνίδες celebrities συστήνουν τις μαμάδες τους (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Στήριγμα στα εύκολα και τα δύσκολα, στις καλές και τις κακές στιγμές, στις επιτυχίες μπροστά από τις κάμερες…
αλλά και στις ώρες που τα φώτα σβήνουν. 
Οι Ελληνίδες Επώνυμες μπορεί να διαφέρουν με τις κοινές θνητές σε πληθώρα πραγμάτων, αλλά όχι στη μεγάλη αδυναμία που έχουν στις μητέρες τους…
Βίκυ Καγιά & Αλεξάνδρα
Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, ενώ η παρουσιάστρια και μοντέλο έχει παραδεχτεί ότι η μητέρα της είναι το στήριγμά της. Η εκθαμβωτική κα. Αλεξάνδρα έφερε στον κόσμο τη Βίκυ Καγιά στα 17 της χρόνια και έκτοτε αφοσιώθηκε στο μεγάλωμα των παιδιών της. Πλέον, έχει γίνει μία full time job γιαγιά που ασχολείται ιδιαίτερα με τη μικρή Μπιάνκα και βρίσκεται πίσω από τη Βίκυ σε κάθε τη βήμα.
Κατερίνα Καινούργιου & Θάλεια
Όταν πέφτει στη αγκαλιά της μητέρας της Θάλειας, η παρουσιάστρια του Epsilon έχει παραδεχτεί ότι ξεχνά τα πάντα. Η λαμπερή Κατερίνα κρύβει ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο πλάσμα που έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της. Αν και οι κοινές της εμφανίσεις με τη μητέρα της είναι ελάχιστες, καθώς η τελευταία αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, οι ελάχιστες φωτογραφίες μαρτυρούν το ότι η κα. Θάλεια είναι μία γυναίκα κοκέτα και σικάτη.
Ζέτα Μακρυπούλια & Κική
Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μπορεί να προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φλας των φωτογράφων, όμως εκείνοι την ακολουθούν κατά πόδας επιθυμώντας ένα της κλικ. Έτσι, είναι ελάχιστες οι φορές που την έχουν απαθανατίσει με τη μητέρα της Κική, μία απλή γυναίκα που καμαρώνει για την επιτυχία του παιδιού της. Η Ζέτα, μάλιστα, τη θεωρεί το γούρι της και την θέλει κοντά της σε κάθε θεατρική πρεμιέρα.
Ελεονώρα Μελέτη & Μαρία
Όσοι γνωρίζουν τις δύο λαμπερές γυναίκες, κάνουν λόγο για μία ιδιαίτερη σχέση. Η κα. Μαρία έχει στηρίξει την παρουσιάστρια του «Survivor Πανόραμα» σε δύσκολες στιγμές, με την Ελεονώρα να δηλώνει σε συνέντευξή της: «Κάποια στιγμή, σε μία δύσκολή στιγμή μου, βρήκα ένα σημείωμα πάνω στο κρεβάτι μου από τη μητέρα μου που μου έλεγε ότι "Στη ζωή σου μπορείς να πετύχεις τα πάντα, αρκεί να το θέλεις. Και αν οι συνθήκες δεν υπάρχουν, μπορείς να τις δημιουργήσεις". Από τότε είναι το μότο μου». Όσον αφορά στην εμφάνιση; Μπορεί να μην μοιάζουν  τόσο, αλλά χαρακτηρίζονται από την αίσθηση της κομψότητας.
Ελένη Μενεγάκη & Ζέτα Μισόκαλου
Είναι, ίσως, η μόνη μαμά Ελληνίδας παρουσιάστριας που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η ίδια celebrity. Η Ζέτα Μισόκαλου, ο φύλακας άγγελος της οικοδέσποινας του Alpha, δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Την καμάρωνε στις επιτυχημένες επαγγελματικές της στιγμές, της στάθηκε στις δύσκολες στιγμές μετά το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο, έλαμψε στο γάμο της με τον Ματέο Παντζόπουλο και έγινε δεύτερη μητέρα για τα τέσσερα παιδιά της Ελένης της. Κι εκείνη, βέβαια, δεν σταματά να τη συμβουλεύετε σε όλα της και να την θεωρεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής της.
Μαρία Μπεκατώρου & Αννίτα
Μεγαλωμένη σαν πριγκίπισσα από μικρή, η αγαπημένη παρουσιάστρια του Ant1 έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα της, ειδικά μετά την απώλεια του μπαμπά της. Η κα. Αννίτα έδωσε στη Μαρία τα πάντα, ούσα μοναχοπαίδι, γεγονός που βοήθησε να αναπτύξουν μία πολλή τρυφερή σχέση με βαθιά συναισθήματα. Οι δυο τους έχουν απαθανατιστεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια εξόδων τους με τη μαμά της σταχτοπούτας της μικρής οθόνης να είναι το ίδιο γλυκιά με την κόρη της.
Δούκισσα Νομικού & Ούρσουλα
«Η μαμά μου Ούρσουλα είναι η καλύτερη μανούλα στον κόσμο, η πιο όμορφη, γλυκιά, έξυπνη και ικανή γυναίκα που ξέρω. Τη θαυμάζω πολύ» είχε δηλώσει η Δούκισσα της TV σε παλαιότερη συνέντευξή της στάζοντας μέλι για τη μαμά της Ούρσουλά. Η εντυπωσιακή κυρία στέκεται στο πλευρό της όμορφης οικοδέσποινας του «So You Think You Can Dance» σε κάθε της βήμα, ενώ αυτή την περίοδο βοηθά όσα κανείς άλλος στις προετοιμασίες του γάμου της μονάκριβής της.
Κατερίνα Παπουτσάκη & Μαρία
Η μητέρα της ηθοποιού, Μαρία Φραγκιαδάκη, υπήρξε συνδικαλίστρια και ίσως από αυτή να κληρονόμησε τον επαναστατικό της χαρακτήρα η λαμπερή Κατερίνα που όλα αυτά τα χρόνια δεν περιορίστηκε στα στερεότυπα της σόουμπιζ. Οι δύο γυναίκες πάντως έχουν μία πολύ τρυφερή σχέση ενώ η Κατερίνα δεν σταματά να συμβουλεύεται τη μητέρα της για κάθε επαγγελματική και προσωπική κίνηση.
Φαίη Σκορδά & Εύα
Για την παρουσιάστρια του «Πρωινού» η μητέρα της είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της, μαζί με τους δύο γιους της. Η κα. Εύα, μπορεί να μένει στην άλλη άκρη της Ελλάδας, στο Κιλκίς αλλά δεν λείπει από το πλευρό της Φαίης το τελευταίο διάστημα που εκείνη την έχει ανάγκη. Η εντυπωσιακή κα. Αλεξανδρίδου-Σκορδά ταξιδεύει όσο πιο συχνά γίνεται στην πρωτεύουσα για να στηρίζει τη μονάκριβή της ενώ ο φωτογραφικός φακός της «πετυχαίνει» σε εξόδους τους, σε βόλτες με τα παιδιά…koolnews.gr