To σπιτικό φαγητό, πέρα από υπέροχη γεύση, παίζει και προστατευτικό ρόλο καθώς κρύβει πολλά οφέλη για...
τον οργανισμό.Τι κερδίζουν λοιπόν τα άτομα που καταναλώνουν συχνά σπιτικά γεύματα;
«Πολεμά» τον διαβήτη, καθώς το γρήγορο φαγητό παρέχει υπερβολικά πολλές θερμίδες και ελάχιστα θρεπτικά συστατικά συμβάλλοντας στην αύξηση του βάρους. Τα περιττά κιλά τεκμηριωμένα συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2.
Όσοι καταναλώνουν σπιτικό δείπνο 5-7 φορές την εβδομάδα έχουν 15% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν διαβήτη τύπου 2.