Latest News

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Άρχισαν να πυροβολούν μόλις είδαν το λογαριασμό


Σε μακελειό παραλίγο να εξελιχθεί η νυχτερινή διασκέδαση σε μαγαζί...
στη Δράμα, όταν δύο θαμώνες έβγαλαν όπλο και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο φίλοι, 52 και 56 ετών, παρέλαβαν τον λογαριασμό, στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο διασκέδαζαν. Επειδή τους φάνηκε «φουσκωμένος», αρχικά αρνήθηκαν να πληρώσουν, και μετά ξεκίνησαν να βρίζουν τους υπαλλήλους του μαγαζιού. Με την παρέμβαση τεσσάρων υπαλλήλων το περιστατικό έληξε προσωρινά.
Όμως ο 56χρονος βγήκε από το μαγαζί, και πήγε στο αμάξι του φίλου του, από το οποίο πήρε ένα πιστόλι, το οποίο είχε εκεί. Με αυτό απείλησε τους υπεύθυνους τους νυχτερινού κέντρου, και μάλιστα δεν δίστασε να πυροβολήσει μια φορά στον αέρα.
Στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει. Εργαζόμενοι του καταστήματος όμως του κυνήγησαν και συνεπλάκησαν μαζί τους. Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, καθώς κατά τη διάρκεια της συμπλοκής το όπλο εκπυρσοκρότησε.
Λίγο μετά έφτασε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τους δύο φίλους. Ο ένας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια τα συμπλοκής.
Το πιστόλι που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε μαζί με τέσσερα φυσίγγια και εστάλη για βαλλιστική εξέταση. Οι δυο «νταήδες» οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενοι κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άμεση συνέργεια σε αυτήν, δόλια αποδοχή παροχών, απειλή, εξύβριση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.