Latest News

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Περιουσία 820 εκατομμυρίων! Ποιος πρώην της Τζένιφερ Λόπεζ είναι στην κορυφή της hip-hop λίστας του Forbes;


Το περιοδικό Forbes συνέταξε τον ετήσιο κατάλογο των πλουσιότερων καλλιτεχνών της...
hip-hop σκηνής.
Η λίστα δημοσιεύθηκε πρώτη φορά το 2007 και την πρωτιά είχε τότε ο Jay Z με περιουσία 34 εκατ. δολάρια. Ακολουθούσαν ο 50 Cent και ο Diddy στις θέσεις δύο και τρία αντίστοιχα.
Φέτος, ο Diddy έφτασε στο No1 με περιουσία που ανέρχεται στα 820 εκατομμύρια δολάρια. Ο δημοφιλής ράπερ – ηθοποιός - μουσικός παραγωγός, P Diddy (σσ: πρώην Puff Daddy), έχει αποκτήσει την περιουσία από τη συνεχιζόμενη συνεργασία με τη βότκα Ciroc, από την επένδυση στο τηλεοπτικό δίκτυο Revolt, καθώς και μέσω της μουσικής βιομηχανίας, σύμφωνα με το περιοδικό.
Ο Jay Z, σύζυγος της τραγουδίστριας Μπιγιόνσε είναι τώρα στο Νο2 με περιουσία 810 εκατομμύρια δολάρια και τον ακολουθεί ο Dr Dre με περιουσία 740 εκατομμύρια, σύμφωνα με το NME.
Στην 4η θέση είναι ο Birdman, ιδιοκτήτης της Cash Money Records με περιουσία 110 εκατομμύρια δολάρια και στην 5η θέση ο Καναδός ράπερ Drake με περιουσία 90 εκατομμύρια δολάρια.
Η λίστα δημοσιοποιήθηκε μία μέρα μετά την είδηση ότι ο Diddy κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος της πρώην προσωπικής του σεφ, η οποία κινήθηκε νομικά εναντίον του διότι… την ανάγκαζε να σερβίρει ποτά και ορεκτικά στον ίδιο και τους «καλεσμένους» του κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών τους οργίων.