Latest News

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Βίντεο σοκ! Η «Μπλε Φάλαινα» έριξε 15χρονη στα ορμητικά νερά! (βίντεο)


Σε παγκόσμια απειλή εξελίσσεται το διαδικτυακό παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα»....Αυτή τη φορά, μια 15χρονη από τη Ρωσία έπεσε στα αφρισμένα νερά ποταμού ακολουθώντας τις εντολές του θανάσιμου παιχνιδιού.
Το βίντεο, στο οποίο φαίνεται η 15χρονη να στέκεται στην όχθη του ποταμού και να βουτά στα ορμητικά νερά του, πραγματικά σοκάρει. Μάλιστα στο ίδιο βίντεο φαίνονται οι φίλοι της οι οποίοι την παρακαλούν να μην ακολουθήσει τις εντολές, ωστόσο εκείνη αδιαφορεί, βουτά στα αφρισμένα νερά και παρασύρεται.
Ρωσικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν ότι στο ποτάμι αναγκάστηκαν να βουτήξουν και οι φίλοι της –οι οποίοι δεν έπαιζαν το θανάσιμο παιχνίδι- για να την σώσουν.
Τελικά, η ομάδα των φίλων της κατάφερε να την τραβήξει έξω από τα ορμητικά νερά του ποταμού και όταν την έβγαλαν στην όχθη, η νεαρή κοπέλα είπε στους διασώστες της ότι έκανε αυτή την ενέργεια ακολουθώντας οδηγίες που έλαβε από το παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα».
Το χειρότερο είναι πως όταν την ρώτησαν αν γνώριζε ότι η πράξη της αυτή θα μπορούσε να της είχε κοστίσει τη ζωή εκείνη απάντησε καταφατικά και άρχισε να γελάει.
Μάλιστα στο βίντεο ακούγεται να λέει ότι ενδιαφέρθηκε για το επικίνδυνο αυτό παιχνίδι διότι «είναι ωραίο, είναι αδρεναλίνη».