Latest News

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Κριστιάν Καρεμπέ - Τζάκι Σαμούν παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο Πειραιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ο Κριστιάν Καρεμπέ στο δημαρχείο Πειραιά, την εκλεκτή της καρδιάς του και κατά...
21 χρόνια μικρότερή του, πρωταθλήτρια του σκι, Τζάκι Σαμούν. 
  O γάμος του ζευγαριού έγινε χθεςαπό τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, με κουμπάρο μάλιστα τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, Κούλη Δουρέκα. 
Στο πλευρό του Καρεμπέ και της 25χρονης Τζάκι (τους χωρίζουν 21 χρόνια!) βρέθηκαν λίγοι φίλοι τους, μεταξύ των οποίων κι ο άλλοτε συμπαίκτης του Γάλλου, Τάκης Γκώνιας, όπως κι ο πρώην αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Πιέρ Ισά, καθώς επίσης φιλικά τους πρόσωπα από τον Λίβανο. 
Ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού και υπεύθυνος για την ανάπτυξη των διεθνών σχέσεων του συλλόγου και η σύντροφός του, η  σκιέρ Τζάκι Σαμούν, επισημοποίησαν τη σχέση τους. Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό, όμως έχει καταφέρει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 
Η Τζάκι έχει στο ενεργητικό της διεθνείς διακρίσεις στο αλπικό σκι με τα χρώματα του Λιβάνου, της χώρας όπου γεννήθηκε. Αποτέλεσμα εικόνας για Τζάκι Σαμούν Κριστιάν Καρεμπέ
Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο του Κριστιάν Καρεμπέ, καθώς μέχρι και πριν από λίγα χρόνια ήταν, ως γνωστόν, παντρεμένος με το διάσημο μοντέλο Αντριάνα Σκλεναρίκοβα από τη Σλοβακία με την οποία χώρισε το 2011.
Μια σχέση που μονοπωλούσε σχεδόν καθημερινά τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και επρόκειτο, αν μη τι άλλο, για ένα καυτό συνδυασμό για τα media. Οι δυο τους είχαν επιβεβαιώσει ξεχωριστά τον χωρισμό τους σε συνεντεύξεις τους.