Latest News

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Καταζητείται ο Αρτέμης Σώρρας για να οδηγηθεί στη φυλακή - Καταδικάστηκε μαζί και η σύζυγος του (ΕΙΚΟΝΑ)


Καταζητούμενος είναι από σήμερα ο Αρτέμης Σώρρας, καθώς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του....

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του καταδικάστηκαν ερήμην από δικαστήριο της Πάτρας σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών χωρίς αναστολή, για την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.
Μάλιστα, ούτε η έφεσή τους έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, στην υπόθεση μηνυτής ήταν πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν σε επιχείρηση με παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του, ο οποίος είχε δώσει στον Σώρρα το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του για να το πουλήσει, αλλά ο Σώρρας τού έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.
Καταδίκη και για τη σύζυγο του 
Μαζί με τον Αρτέμη Σώρρα, τον δρόμο της φυλακής, εφόσον βρεθεί και συλληφθεί, θα βαδίσει και η σύζυγος του, Βάια Ρουγκλίου, 
Το όνομα της συζύγου του Σώρρα είχε βρεθεί στο επίκεντρο μετά την είδηση ότι τόσο η ίδια όσο και ο επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις» δεν έχουν υποβάλλει τα τελευταία χρόνια φορολογική δήλωση.
Μάλιστα, η κ. Ρουγκλίου έχει δύο ακίνητα στο όνομα της και συγκεκριμένα ένα ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Πάτρας και μια βίλα 1.255 τ.μ. στο Θεριανό, η οποία όμως τα τελευταία χρόνια είναι ακατοίκητη.
Σημειώνεται ότι ο Σώρρας μηνύθηκε από πρώην συνεργάτη του, ο οποίος κατήγγειλε ότι του έκλεψε το ποσό των 100.000 ευρώ, όταν οι δύο τους συνεργάζονταν στις επιχειρήσεις με τους παιδότοπους.