Latest News

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Μυστήριο και όργιο φημών για τη Μελάνια Τραμπ - 12 μέρες έχει να εμφανιστεί δημοσίως


Όργιο φημών έχει ξεσπάσει για την Πρώτη Κυρία, αφού δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση για...
12 ημέρες.
Η τελευταία φορά που εθεάθη ήταν την 21η Ιανουαρίου όταν πήγε με τον σύζυγό της σε λειτουργία στον Εθνικό Καθεδρικό Ναό της Ουάσιγκτον. Την επόμενη μέρα η Μελάνια επέστρεψε στον Πύργο Τραμπ στην Νέα Υόρκη με τον 10χρονο γιο τους Μπάρον.
Έκτοτε, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν έχει επιστρέψει στον Λευκό Οίκο. Η εκπρόσωπος Τύπου, ωστόσο, διέψευσε κατηγορηματικά την πληροφορία ότι η Μελάνια Τραμπ δεν θα μετακομίσει ποτέ στην Ουάσιγκτον.
«Δεν είναι αλήθεια» τόνισε η σύμβουλος της Πρώτης Κυρίας Στέφανι Γουίνστον Γούλκοφ κι αποκάλυψε ότι η Μελάνια Τραμπ θα μετακομίσει στην Ουάσιγκτον στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Στη συνέχεια δήλωσε ότι «Έχει περάσει μόνο λίγος καιρός από την ορκωμοσία και η Πρώτη Κυρία θα ασκήσει το ρόλο που πρέπει με έναν πρακτικό και ευαίσθητο τρόπο που είναι μοναδικός και ειλικρινής για αυτήν».
Δεν αγνοείται, όμως, μόνο η Μελάνια αλλά και το προσωπικό της, αφού δεν έχει προγραμματίσει ακόμα τους διορισμούς στον Λευκό Οίκο, ούτε και κάποια συνάντηση. «Θα έρθουν σύντομα. Αμέσως αφότου τελειώσει ο Μπάρον το σχολείο» είπε ο ίδιος ο Τραμπ, μιλώντας σε δημοσιογράφους.