Latest News

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Αυτές είναι οι 10 φωτογραφίες celebrities που έριξαν το Instagram! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Είναι, χωρίς αμφιβολία, το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Οι celebrities το αγαπούν και του δείχνουν καθημερινά την...
προτίμησή τους, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν και σημαντικές αποκαλύψεις μέσω αυτού. 
Το πιο πρόσφατο παράδειγμα, εκείνο της Μπιγιονσέ, που ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.
Η εκρηκτική τραγουδίστρια με μία γλυκιά φωτογραφία και τη λεζάντα «Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη και την ευτυχία μας. Η ευλογία μας είναι διπλή αυτή τη φορά. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες που η οικογένειά μας θα μεγαλώσει κατά δύο μέλη. Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας», μοιράστηκε με τους followers της το ότι περιμένει δίδυμα. Εκείνοι, φυσικά,  την αντάμειψαν με 7,406,507 likes και την έκαναν να σπάσει το ρεκόρ της Σελένα Γκόμεζ που είχε μαζέψει 6,320,042 likes με ένα ενσταντανέ της.
Με αφορμή, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τις δέκα «δημοφιλέστερες» φωτογραφίες επωνύμων, στο Instagram, που προκάλεσαν πανικό!
Μπιγιονσέ
Η τραγουδίστρια αιφνιδίασε «όμορφα» τους θαυμαστές της, ανακοινώνοντας το ότι είναι για δεύτερη φορά έγκυος. Εκείνοι, την ευχαρίστησαν με 7,406,507 likes.
Σελένα Γκόμεζ
Μία από τις αγαπημένες του κόσμου, η περφόρμερ κατάφερε με ένα και μόνο ενσταντανέ της –καθόλου προκλητικό μάλιστα – να συγκεντρώσει 6,320,042 likes. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που στη λίστα του Forbes για τους λογαριασμούς των επωνύμων με τους περισσότερους followers είχε την πρώτη θέση!
Κιμ Καρντάσιαν
Αν και η έφεσή της στις σέξι πόζες είναι μεγάλη, η περσόνα έριξε το Instagram όχι με κάποιο αισθησιακό στιγμιότυπο, αλλά με μία οικογενειακή φωτογραφία για την οποία κέρδισε  4,255,598 likes.
Κριστιάνο Ρονάλντο
3,671,209 άτομα δήλωσαν ότι τους αρέσει η φωτογραφία του άσσου του ποδοσφαίρου «αγκαλιά» με το κύπελλο του Euro 2016. O Κριστιάνο, να σημειωθεί, είναι ένας από τους celebrities με μεγάλη επιρροή στα social media.
Κάιλι Τζένερ
«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει»! Έτσι, η μικρότερη αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν έχει χαράξει τα δικά της μονοπάτια στο Instagram και όπως φαίνεται τα πηγαίνει περίφημα. Μία πορτραιτική, μάλιστα, φωτογραφία της προκάλεσε πανικό κι έμεινε στην ιστορία με  3,645,931 likes.
Τέιλορ Σουίφτ
Μία γλυκιά φωτογραφία της διεθνούς φήμης τραγουδίστριας με ένα μωράκι έκανε  2,656,900 followers να «ξεσηκωθούν».
Αριάνα Γκράντε
Σε ασπρόμαυρο φόντο, η τραγουδίστρια και ηθοποιός έδειξε την αισθησιακή της πλευρά, συγκεντρώνοντας 2,330,019 likes.
Ντέιβιντ Μπέκαμ
Ένα οικογενειακό ενσταντανέ, παραμονές Πρωτοχρονιάς, στάθηκε ικανό να χαρίσει στον αθλητή 1,668,259 likes.
Τζένιφερ Λόπεζ
Η εκρηκτική τραγουδίστρια ποζάρει αλά Κιμ Καρντάσιαν με 1,579,730 διαδικτυακούς της φίλους να σπεύδουν για like.
Νίκι Μινάζ
Ανατρεπτική και εκκεντρική, η ράπερ φορά κόκκινο μαγιό και αφήνει εκτεθειμένες τις καμπύλες της με 1,241,537 likes να γεμίζουν το λογαριασμό της.