Latest News

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Πασίγνωστος ηθοποιός έχει μόνο λίγους μήνες ζωής (ΕΙΚΟΝΑ)


O ξένος Tύπος αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού...
Βαλ Κίλμερ είναι τόσο σοβαρή που του απομένουν μόλις μερικές εβδομάδες ζωής, μιας και η υγεία του έχει επιδεινωθεί δραματικά.
Δυστυχώς, οι νέες φωτογραφίες του που είδαν το φως της δημοσιότητας τον δείχνουν εμφανώς καταβεβλημένο, ενισχύοντας τη φημολογία ότι ο Κίλμερ πάσχει από καρκίνο του οισοφάγου.
Ο 56χρονος ηθοποιός που είναι γνωστός για τις ταινίες “Top Gun”, “The Doors” και “Batman Forever”, δε θυμίζει πια σε τίποτα τον ξανθό γόη που όλοι θυμόντουσαν.
Πριν ένα χρόνο περίπου, ο Μάικλ Ντάγκλας είχε μιλήσει δημόσια για την περιπέτεια υγείας του φίλου του, αποκαλύπτοντας ότι έχει καρκίνο στον οισοφάγο, όπως είχε και ο ίδιος ο Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος όμως πλέον είναι καλά.
Τότε, ο Κίλμερ είχε παρεξηγηθεί τόσο πολύ που με τον φίλο του, που ο Ντάγκλας αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη και ο Κίλμερ να διαψεύσει ότι έχει πρόβλημα.
Αυτή όμως η εμφάνισή του στους δρόμους της Καλιφόρνια πριν λίγες μέρες, έρχεται να αναζωπυρώσει τις φήμες, καθώς ο ηθοποιός ήταν εξαιρετικά αδυνατισμένος και καταβεβλημένος σε σημείο που έχει αλλοιωθεί η όψη του.