Latest News

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

"Τικ τακ" μας δουλεύουν με το παλιό Ρολόι του Πειραιά


Ψιλό γαζί φαίνεται πως πέφτει το δούλεμα με τις δωρεές που έχουν συγκεντρωθεί από το Δήμο Πειραιά για την ανακατασκευή του...
παλαιού ρολογιού.
Κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, αναφέρθηκε ότι έχουν συγκεντρωθεί μόλις 69.000 ευρώ  για το σκοπό σε ειδικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, ενώ επιβεβαιώθηκε πλέον πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κατασκευαστεί το παλιό Ρολόι, καθώς δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες της πόλης και οι εργασίες που γίνονται στο σημείο. 
(Το κτίριο  – σύμβολο  του Πειραιά λειτουργούσε ως χρηματιστήριο και μετέπειτα ως δημαρχείο, αλλά κατεδαφίστηκε κατά τη διάρκεια της Χούντας από τον τότε δήμαρχο  Αριστείδη Σκυλίτση, ενώ τα θεμέλια του αποκαλύφθηκαν πρόσφατα κατά τη διάρκεια εργασιών για την επέκταση του ΜΕΤΡΟ, δίπλα στον Τινάνειο Κήπο).

Το δούλεμα με το ρολόι

Ωστόσο ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος έλεγε δημόσια ότι είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 100.000 ευρώ  από δωρεές μόνο σε μια ειδική εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο. 
Επιπλέον έλεγε ο ίδιος ότι σε κωδικό του Δήμου Πειραιά είχαν βρεθεί 9.000 ευρώ που είχαν συγκεντρωθεί επί δημαρχίας Αγραπίδη για το ρολόι, ενώ είχε κλείσει συμφωνία με το Δήμο Αγ. Ιωάννη Ρέντη για την πώληση ενός οικοπέδου με αντικειμενική αξίας 250.000 ευρώ. 

Κάτι δεν πάει καλά με όσα λέγονται για τα χρήματα από τις δωρεές και μάλλον έπεφτε δούλεμα με το ρολόι 

@ Σε κάθε περίπτωση, αφού δεν πρόκειται να γίνει το έργο της ανακατασκευής του παλαιού ρολογιού να βρουν τον τρόπο να επιστραφούν τα χρήματα στους δημότες δωρητές...
Τικ τακ τικ τακ...