Latest News

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Ώρες αγωνίας για την «πριγκίπισσα Λέια» του Πολέμου των Άστρων (ΕΙΚΟΝΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)


Καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια πτήσης από το Λος Άντζελες για το Λονδίνο υπέστη η ηθοποιός Κάρι Φίσερ, που έγινε... παγκοσμίως γνωστή για το ρόλο της ως πριγκίπισσα Λέια στη σειρά ταινιών Πόλεμος των Άστρων.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η Φίσερ έμεινε χωρίς σφυγμό για περίπου 10 λεπτά με έναν νοσηλευτή που ήταν στην πτήση να της κάνει μαλάξεις και τεχνητή αναπνοή όλο αυτό το διάστημα.



Η επικοινωνία του πιλότου του αεροπλάνου με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου του Λος Άντζελες ήταν δραματική. Ο πιλότος κάνει λόγο για έναν επιβάτη «χωρίς τις αισθήσεις του» και ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας απαντά «United 935 χρειάζομαι πληροφορίες για την επείγουσα ιατρική βοήθεια, το φύλλο του επιβάτη και αν υπάρχει ιατρικό προσωπικό στην πύλη υποδοχής».



Η ιστοσελίδα TMZ μεταδίδει ότι η Φίσερ υπέστη καρδιακό επεισόδιο περίπου 15 λεπτά μετά την απογείωση του αεροσκάφους.



Η 60χρονη ηθοποιός νοσηλεύεται πλέον σε νοσοκομείο στη Σάντα Μόνικα με τον αδερφό της να δηλώνει ότι βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας χωρίς να μπορεί να πει αν η κατάστασή της είναι σταθερή. «Δεν λέω αν είναι καλά ή δεν είναι καλά. Είναι στην εντατική» δήλωσε στο Reuters.

Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι η Φίσερ κατά τη διάρκεια της πτήσης και πριν το σοβαρό ιατρικό περιστατικό «ήταν πολύ αγχωμένη».

Η 60χρονη πήγαινε στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν της τηλεοπτικής κομωδίας Catastrophe.