Latest News

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Μάθε του να είναι ο τέλειος εραστής με 6 απλούς τρόπους!


Αν πείτε στον σύντροφό σας να αλλάξει κάποια πράγματα στην ρουτίνα του σεξ είναι πολύ πιθανό να σκεφτεί πως δεν σας αρέσει ο τρόπος που κάνετε σεξ, ωστόσο δεν...
είναι έτσι.
Ένας άνδρας που είναι καλός στο κρεβάτι κι ενδιαφέρεται για τις επιδόσεις του θα εκτιμήσει τις πληροφορίες για το πώς φτάνετε σε οργασμό και για το πώς απολαμβάνετε καλύτερα το σεξ.
Δεν χρειάζεται να κάνετε αρνητικά σχόλια και κριτική, αλλά μπορείτε να του δείξετε στην πράξη τι είναι αυτό που σας αρέσει περισσότερο ώστε να το εφαρμόσει την επόμενη φορά.
Αυτές είναι μερικές συμβουλές που αν τις ακολουθήσετε είναι βέβαιο πως η απόλαυσή σας θα απογειωθεί:
Αφήστε τον να σας βλέπει ενώ ασχολείστε με τον εαυτό σας
Είναι ο καλύτερος τρόπος να δει τι είναι αυτό που σας αρέσει και να μάθει να αναγνωρίζει  τα σημάδια για πως αντιδράτε όταν το απολαμβάνετε.  Έτσι, θα μάθει πως είστε όταν φτάνετε σε οργασμό και θα αρχίσει να το προσπαθεί και ο ίδιος ήδη από εκείνη τη στιγμή.
Ναι στα sex toys
Αναζητήστε ένα σεξουαλικό αξεσουάρ και δείξτε του ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ερεθιστεί περισσότερο η κλειτορίδα σας.
Δέστε τον και πάρτε τον έλεγχο
Αν σας αρέσει, ακινητοποιήστε τον στο κρεβάτι και δείξτε του τι ακριβώς σας αρέσει να σας κάνει.
Πιάστε τα χέρια (ή τα οπίσθιά) του και οδηγήστε τον εκεί που θέλετε
Οδηγήστε τον χωρίς να του λέτε τι να κάνει. Βοηθήστε τον να κάνει πιο σέξι ενέργειες αντί να τους τις λέτε με τρόπο που μπορεί  να ακουστεί άσχημα
Δείτε μαζί αισθησιακές ταινίες και αφήστε καναδυό σκηνές για να τις κάνετε οι δυο σας
Μπορείτε βέβαια να ξεκινήσετε και κατά την διάρκεια….
Βγείτε από την κρεβατοκάμαρα και κάντε σεξ σε άλλο δωμάτιο
Ένα νέο μέρος ξυπνά την φαντασία στο σεξ. Χρησιμοποιήστε μία δικαιολογία ως ευκαιρία να δοκιμάσετε νέα πράγματα με τον σύντροφό σας.