Latest News

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Αυτά είναι τα 10 διαζύγια που συγκλόνισαν την showbiz το 2016!


Το 2016 ήταν μια χρονιά που χαρακτηρίστηκε από τα πολλά διαζύγια στην διεθνή αλλά και στην...
εγχώρια show biz. 
Δείτε δέκα από τα πιο πολύκροτα και αναπάντεχα διαζύγια της χρονιάς που μας άφησαν με ανοιχτό το στόμα.
Το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, του διασημότερου ίσως ζευγαριού στον κόσμο, επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι το 2016 αναμένεται να γραφτεί στα χρονικά του Χόλιγουντ ως η χρονιά όπου έπεσαν οι τίτλοι τέλους στους γάμους πολλών διάσημων.
Το 2016 ανακοινώθηκε επίσης ο «χωρισμός έπειτα από ώριμη σκέψη» της Γκουίνεθ Πάλτροου με τον τραγουδιστή των Coldplay Κρις Μάρτιν, το διαζύγιο στον σύντομο γάμο του ηθοποιού Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ, τη γυναίκα για την οποία εγκατέλειψε την πρώην του σύζυγο Βανέσα Παραντί, της Αθηνά Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, του Γιώργου Λιάγκα με της Φαίης Σκορδά, του Γιώργο και της Άντας Παπανδρέου( θα μου πείτε ο ένας είναι πολιτικός και εγώ θα απαντήσω πως το θέμα του διαζυγίου κοσμούσε για αρκετές μέρες τις στήλες των lifestyle περιοδικών) και αρκετών ακόμα.
Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά
Αναμφίβολα ο χωρισμός των δυο παρουσιαστών προκάλεσε «πανικό». Αν και η Φαίη με τον Γιώργο αντιμετώπιζαν σύννεφα στο γάμο τους, η κοινή ανακοίνωση του χωρισμού μας ξάφνιασε. «Θα μας ενώνει πάντα η αγάπη μας για τα παιδιά μας», λένε και οι δυο και ρίχνουν αυλαία σε ένα γάμο που κράτησε 6 χρόνια και τους χάρισε δυο πανέμορφα αγόρια, τον Γιάννη και τον Δημήτρη.
Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ
Αυτό το διαζύγιο κι αν ήταν βόμβα. Το διασημότερο και πιο αγαπημένο ζευγάρι της διεθνούς showbiz αποφασίζει να χωρίσει, μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας και 6 παιδιά. Το διαζύγιο, κάθε άλλο από «βελούδινο» είναι, αφού η Αντζελίνα Τζολί ζητά πλήρη κηδεμονία των παιδιών τους και κατηγορεί τον Μπραντ Πιτ μέχρι και για βίαιη συμπεριφορά… Και φυσικά η κόντρα τους συνεχίζεται… μέχρι και τώρα.
Αθηνά Ωνάση – Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο
Για 11 ολόκληρα χρόνια ήταν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, αλλά όταν μπήκε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους, η Αθηνά Ωνάση δεν θέλησε να δώσει ούτε δεύτερη ευκαιρία στον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο (Ντόντα). Η απιστία σόκαρε την χρυσή κληρονόμο, που πήρε την αμύθητη περιουσία της και αποχώρισε… από το γάμο! Φυσικά ακολούθησαν ιστορικές στιγμές με την Αθηνά να κάνει ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην και εκείνον να διεκδικεί τεράστιο χρηματικό ποσό από την περιουσία της.
Γκουίνεθ Πάλτροου – Κρις Μάρτιν
Χώρισαν έπειτα από 10 χρόνια γάμου.Τα τελευταία χρόνια υπήρχαν αρκετές φήμες ότι το ζευγάρι χωρίζει, ωστόσο παρέμεναν μαζί, μέχρι τώρα. «Με την καρδιά μας γεμάτη θλίψη αποφασίσαμε να χωρίσουμε», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους. «Προσπαθούσαμε σκληρά τον τελευταίο χρόνο, είτε από κοντά, είτε από απόσταση, να δούμε τι μπορεί να γίνει μεταξύ μας και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι, ενώ αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλο, θα μείνουμε χωριστά. Όμως θα είμαστε πάντα οικογένεια και είμαστε πιο κοντά από ότι έχουμε υπάρξει ποτέ». Και καταλήγουν: «Πάνω απ’ όλα είμαστε γονείς δυο υπέροχων παιδιών και ζητάμε τόσο για εκείνα, όσο και για εμάς να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».
Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ
Από το συζυγικό κρεβάτι, στα δικαστήρια, μετά από μόλις 15 μήνες γάμου βρέθηκαν ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ, ερίζοντας για την περιουσία! Η 30χρονη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές στην σχέση τους. Μάλιστα, η αίτηση βρήκε τον Τζόνι βυθισμένο στο πένθος, καθώς δύο ημέρες νωρίτερα, είχε χάσει την μητέρα του. Στην αίτησή της, η Άμπερ ζητούσε από τον δικαστή να ορίσει ένα μηνιαίο ποσό που θα της δίνει ο Τζόνι Ντεπ, αλλά και να επωμιστεί εκείνος τα έξοδα για την έκδοση του διαζυγίου.
Ντρου Μπάριμορ – Γουίλ Κόπελμαν
Ενα ακόμη διαζύγιο, το τρίτο της, πήρε η Ντρου Μπάριμορ, καθώς χώρισε με τον Γουίλ Κόπελμαν, μετά από τρία χρόνια γάμου. Η 41χρονη ηθοποιός και ο 38χρονος σύμβουλος τέχνης άρχισαν να βγαίνουν τον Φεβρουάριο του 2011 και παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα, με την Μπάριμορ να είναι ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Μαζί απέκτησαν δύο κόρες, την Ολιβ, που είναι πλέον 3 ετών και την Φράνκι, που είναι 23 μηνών. «Δυστυχώς, η οικογένειά μας χωρίζει νομικά, αν και δεν αισθανόμαστε ότι αυτό στερεί κάτι από την οικογένειά μας», ανέφερε το ζευγάρι σε κοινή δήλωσή του στο People. «Το διαζύγιο μπορεί να κάνει κάποιον να αισθάνεται αποτυχημένος, αλλά τελικά η ζωή προχωρά. Τα παιδιά μας είναι το σύμπαν μας και ανυπομονούμε να ζήσουμε τις ζωές μας μαζί τους, ως πρώτη προτεραιότητά μας», ανέφεραν ακόμη.
Γιώργος και Άντα Παπανδρέου
Σαν… βόμβα έπεσε η είδηση ότι χώρισαν ο Γιώργος και η Άντα Παπανδρέου. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από 26 χρόνια κοινής ζωής. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού αναχώρησε από την κατοικία στο Καστρί και πλέον μένει σε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι.
Το ζεύγος Παπανδρέου αντιμετώπιζε πολύ καιρό προβλήματα στη σχέση τους, και αποφεύγοντας τις κοινές εμφανίσεις, έδιναν τροφή στις «κακές» γλώσσες πως ήταν σε διάσταση.
Άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος, είπαν ότι η απόφαση για το διαζύγιο μετά από 26 χρόνια γάμου ελήφθη σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα.
Πάντως, μέχρι στιγμής, ελάχιστοι γνωρίζουν την αληθινή αιτία που οδήγησε τον Γιώργο και την Άντα Παπανδρέου στον χωρισμό.
Λέγεται πως η μητέρα του Γιώργου Παπανδρέου, Μάργκαρετ, δεν τα πήγε ποτέ καλά με τη γυναίκα του, αμφισβητώντας, εμμέσως, την ικανότητα της ήρεμης και ευγενικής Άντας να ανταποκριθεί στα όσα σημαίνουν να φέρεις το επώνυμο των Παπανδρέου.
Ο Γιώργος και η Άντα γνωρίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 1980, στο Ρίο Πατρών, στο περιθώριο εκδήλωσης στελεχών του ΠΑΣΟΚ και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.
Χρήστος Φερεντίνος- Σοφία Παυλίδου
Για καιρό υπήρχαν δημοσιεύματα που μίλαγαν για χωρισμό, όμως Φερεντίνος-Παυλίδου κρατούσαν χαμηλούς τόνους και δεν έκαναν δηλώσεις καθώς ήθελαν πρώτα να ενημερώσουν τα δίδυμα παιδιά τους, Κωνσταντίνο και Δημήτρη για τη μεγάλη τους απόφαση.
«Χωρίσαμε! Είναι οριστικό και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Και δεν είναι σενάρια» παραδέχτηκε σε συνέντευξη του ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος.
«Ενημερώσαμε τα παιδιά μας για τη μεγάλη αυτή απόφαση μας και πλέον μπορούμε να πούμε πως τραβάμε χωριστούς δρόμους, αλλά μένουμε αγαπημένοι. Είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο και έτσι θα είμαστε πάντα».
Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου και ούτε βιάζεται να το κάνει.
Liev Schreiber – Naomi Watts
Το ζευγάρι ήταν μαζί και τρελά ευτυχισμένο εδώ και έντεκα χρόνια, χωρίς ποτέ να δώσουν την παραμικρή αφορμή για τσακωμούς, καβγάδες και χωρισμούς. Μάλιστα, πέρα από ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια, ήταν και ένα από αυτά που ζηλεύαμε και θαυμάζαμε κάθε φορά που βλέπαμε μαζί.
Μια ανακοίνωση από το ζευγάρι δήλωσε στο EΤ (Entertainment Tonight) ανέφερε πως «μετά τους τελευταίους μήνες καταλάβαμε πως για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε ενωμένοι ως οικογένεια, θα πρέπει να χωρίσουμε ως ζευγάρι». Και έτσι έκαναν! «Με πολύ αγάπη, σεβασμό και φιλία στις καρδιές μας, ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε να παιδιά μας μαζί και να εξερευνήσουμε αυτό τον νέο τρόπο ζωής μεταξύ μας» συνέχισαν και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!
Mariah Carey – James Packer
Τον Οκτώβριο του 2016 έγινε γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού.  Αποφάσισαν να ακυρώσουν το γάμο τους, αφού δεν είχαν σχεδόν καθόλου επαφή.
Πληροφορίες αναφέρουν, πως η τελευταία φορά που επικοινώνησαν ήταν τον Σεπτέμβρη, όταν και είχαν έναν άσχημο τσακωμό μετά τις διακοπές τους στην Ελλάδα.
Έκτοτε οι φήμες για τους πιθανούς λόγους του χωρισμού οργίαζαν, καθώς άλλοι αναφέρουν πως η τραγουδίστρια είχε κρυφή σχέση με τον χορευτή της, άλλοι πως ο εκατομμυριούχος James δεν της φερόταν καθόλου καλά και την παραμελούσε.