Latest News

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

"Πόλεμος" ανακοινώσεων για την επίθεση στον Τσαχειλίδη!


 Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα όσα έγιναν στον κύριο Τσαχειλίδη. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ μέσα σε αυτήν όχι μόνο καταδίκασε την επίθεση κατά του μέλους της ΚΕΔ αλλά ζητάει και από την κυβέρνηση να εξαντλήσει τα περιθώρια της αυστηρότητας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κατά του μέλους της ΚΕΔ, κ. Τσαχειλίδη.

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό, το ποδόσφαιρο υποφέρει από αντίστοιχα περιστατικά, που ξεκινούν από απειλές και ξυλοδαρμούς (και στο παρελθόν στον ίδιο τον κ. Τσαχειλίδη και σε πολλούς άλλους) και έχουν φτάσει μέχρι και σε απόπειρες ανθρωποκτονίας, όπως συνέβη στις περιπτώσεις Ζωγράφου και Λίβα.
Η Κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει τα περιθώρια της αυστηρότητας, απέναντι σε αυτούς που θέλουν να βάλουν το ποδόσφαιρο στη δική τους καθημερινότητα, η οποία είναι συνδεδεμένη με τον υπόκοσμο.
Ο Ολυμπιακός, ως κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και ως ο πραγματικός πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, είναι ο πρώτος που θέλει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο απο τις βδέλες, που πίνουν διαχρονικά το αίμα του».
Παράλληλα ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς ανάρτησε το εξής post:
Για τα περί "παράγκας" που έχουν φαγωθεί οι Υπουργοί, ας μου κάνουν ένα τηλεφώνημα να τους πω (δεν είναι μυστικό το ξέρει όλη η Ελλάδα) ποιός είναι ο παραγκάρχης της Θηβών, ποιοί συνεργάζονται μαζί του διαχρονικά και ποιός είναι ο ρόλος τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να μην έχετε άγχος. Ένα τηλέφωνο μακριά είμαι...

Βασιλειάδης: Η «παράγκα» προσπαθεί να επιβιώσει με κάθε μέσο

Για τις παραιτήσεις της νέας ΚΕΔ μίλησε ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τονίζοντας ότι  πως δεν θα έχει κανένα ενδοιασμό να διακόψει το πρωτάθλημα στο βωμό της εξυγίανσης.
"Η άνανδρη προσπάθεια εκφοβισμού μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο., η οποία συστήθηκε αμέσως μετά από τον διορισμό της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της FIFA, αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την προσπάθεια της «παράγκας» να επιβιώσει με κάθε μέσο.
Η προσωρινή Διοικούσα επιτροπή τελεί υπό την απόλυτη προστασία του κράτους, δεδομένου ότι διορίστηκε από την ανώτατη διεθνή ποδοσφαιρική αρχή κατόπιν πρόσκλησης από την Ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να οδηγήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο στη διαφάνεια και τον εκδημοκρατισμό.
Η Κυβέρνηση δεν θα ανεχθεί ανάλογο φαινόμενο στο μέλλον και είναι έτοιμη να εφαρμόσει τις διατάξεις του Ν.4326/2015 όπως συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν προκειμένου το ποδόσφαιρο να εξυγιανθεί".