Latest News

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Η Σοφία Βεργκάρα παραδίδει μαθήματα selfie σε ένα σούπερ σέξι βίντεο


Η Σοφία Βεργκάρα δεν κέρδισε τους 10 εκατομμύρια followers στο Instagram  μόνο και μόνο επειδή είναι...
καλή ηθοποιός.
Αναμφίβολα, οι selfies που ανεβάζει κάθε τόσο παίζουν σίγουρα το ρόλο τους αφού αναδεικνύουν την ομορφιά και τα δυνατά της σημεία, που δεν είναι άλλα από τις εκπληκτικές της καμπύλες.
Και μιας και τα καταφέρνει τόσο καλά στο συγκεκριμένο τομέα, αποφάσισε να βοηθήσει τους θαυμαστές της να βγάζουν κι εκείνοι ωραίες φωτογραφίες, παρουσιάζοντας μαζί με την ανιψιά της έκαναν έναν μίνι οδηγό για την τέλεια selfie.
«Γεια σας, είμαι εδώ με την ανιψιά μου Κλαούντια Ντανιέλα και θα σας δείξουμε πώς να βγάζετε ωραίες selfies, γιατί στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικό να ξέρει κάποιος να το κάνει σωστά», λέει η όμορφη ηθοποιός από την Κολομβία.
«Η ειδικός είναι αυτή οπότε θα μας δώσει μερικές οδηγίες. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι είναι απαραίτητο να έχουμε  ένα έξυπνο  κάλυμμα που να μας επιτρέπει να πιάνουμε καλά το κινητό μας», είναι η πρώτη συμβουλή της ηθοποιού. «Η Κλαούντια πιστεύει ότι για να βγάλεις μία επιτυχημένη φωτογραφία είναι απαραίτητο να έχεις καλό φωτισμό  και να ποζάρεις με τρόπο που να αναδεικνύει τις γωνίες σου», συνεχίζει.
Σύμφωνα με τη Σοφία, οι άνθρωποι θα πρέπει να αποφεύγουν να κάνουν την γνωστή γκριμάτσα duckface. «Γιατί σας αρέσει να ποστάρετε τέτοιες φατσούλες είναι κάτι που δεν έχω καταλάβει ποτέ. Κανείς δεν βγαίνει ωραίος κάνοντας duckfaceΔεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα χαμόγελο που δείχνει τα δόντια σας. Και αν έχετε πολλά λουλούδια  πίσω σας η φωτογραφία θα ναι φανταστική», λέει η πρώην (;) αγαπημένη του Τζο Μανγκανιέλο, λίγο πριν δείξει το αποτέλεσμα.
Καλά τα λέει η Σοφία, δε μπορούμε να μην παραδεχτούμε, όμως, πως  εμφάνισή της τη βοηθάει πολύ!
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ