Latest News

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Έσπασαν στο ξύλο γνωστό ευρωβουλευτή–Η σοκαριστική φώτο που κάνει τον γύρο του κόσμου (EIKONA+BINTE0)


​Δύσκολες ώρες περνά ο ευρωβουλευτής του Ukip, του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, Στίβεν Γουλφ, ο οποίος μεταφέρθηκε...
σήμερα Πέμπτη εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Στρασβούργου, σε σοβαρή κατάσταση, μετά από χειροδικία  κατά την διάρκεια συνεδρίασης.
untitled.pngΌλα ξεκίνησαν όταν ο Γουλφ,  ο οποίος θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τη θέση του προέδρου του κόμματος μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση της Νταϊάν Τζέιμς, είχε μια «λογομαχία» με τους ευρωβουλευτές του Ukip στη διάρκεια συνεδρίασης στο Στρασβούργο.
Μάρτυρες που είδαν το περιστατικό, είπαν ότι ο ευρωβουλευτής δέχθηκε πολλές γροθιές πριν καταρρεύσει και χάσει τις αισθήσεις του.
Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο διακρίνεται καθαρά ο Γουλφ, πεσμένος μπρούμυτα στο πάτωμα, στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του Ukip, να κρατά ακόμη σφιχτά στο χέρι τον χαρτοφύλακά του.

Η ταυτότητα του δράστη δεν είναι, προς το παρόν, γνωστή, ενώ οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του είναι συγκεχυμένες.
Αρχικά το στέλεχος του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, Νιλ Χάμιλτον, είπε ότι ο Στίβεν Γουλφ είχε εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ λίγο αργότερα εκπρόσωπος του Ukip είπε ότι η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Γουλφ έδειξε ότι δεν υπάρχει κάποιος θρόμβος στον εγκέφαλο. Ο εκπρόσωπος σημείωσε ότι ο Γουλφ λιποθύμησε και έπαθε δύο κρίσεις «επιληπτικού τύπου».
Ο ίδιος ο Γουλφ, από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το ιατρικό προσωπικό και τους άλλους ευρωβουλευτές του Ukip που τον βοήθησαν, δήλωσε ότι είναι «ευτυχής» και «χαμογελαστός όπως πάντα».
«Είμαι καθιστός και λένε ότι δείχνω καλά. Η μοναδική συνέπεια αυτή τη στιγμή είναι ένα μούδιασμα στην αριστερή πλευρά του προσώπου μου», πρόσθεσε, εξηγώντας ότι παραμένει για νοσηλεία «για προληπτικούς λόγους».
Ο Φάρατζ, ο οποίος ηγείται του Ukip στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εξέφρασε την βαθιά λύπη του για το γεγονός.