Latest News

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Τελευταίο αντίο στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο


 Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν, πριν από λίγο, τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή...
το Σάββατο. Περισσότερα εδώ

Η εξόδιος ακολουθία του Παναγιώτη Αγγελόπουλου έγινε σήμερα το απόγευμα στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος στην Παλαιά Κοκκινιά και  στη συνέχεια κηδεύτηκε στο Τρίτο Νεκροταφείο.

Η οικογένεια του Παναγιώτη Αγγελόπουλου είχε ζητήσει από τους φίλους του αντί στεφάνων να διαθέσουν ότι μπορούν στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας…

Ψήφισμα 

Αν και η είδηση για τον ξαφνικό χαμό του πρώην αντιδημάρχου είναι γνωστή από το Σάββατο,  το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, εξέδωσε ψήφισμα σε έκτακτη συνεδρίασή του μόλις σήμερα το μεσημέρι, την ώρα που γινόταν η κηδεία του Παναγιώτη Αγγελόπουλου!

Ειδικότερα, το ψήφισμα είναι το ακόλουθο:
«Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά πληροφορούμενο τον θάνατο του πρώην Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου Παναγιώτη Αγγελόπουλου, συνέρχεται εκτάκτως σήμερα 4/10/16 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα.
Το Δ.Σ. εκτιμώντας την προσφορά του στην πόλη του Πειραιά ως Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου, αποφασίζει ομόφωνα, να παραστεί το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την εξόδιο ακολουθία, να κατατεθούν στεφάνια εκ μέρους, του Δημάρχου και του Προέδρου εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του Δημαρχείου την ημέρα της κηδείας, να εκφραστούν τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του, να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον ημερήσιο και εβδομαδιαίο Τοπικό Τύπο.»
@ Καλό ταξίδι τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο...