Latest News

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Πως θα κάνεις ολονύχτιο σεξ με τρεις απλές τεχνικές


Ποιος είπε ότι το ολονύχτιο σεξ είναι κάτι το ακατόρθωτο; 

Παρά το γεγονός ότι οι άνδρες «φοβούνται» τις απαιτήσεις των γυναικών, στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι πιστεύουμε, καθώς υπάρχει τρόπος να επιδοθούμε στο αγαπημένο μας σπορ όλο το βράδυ, χωρίς ιδιαίτερη κούραση και χωρίς να… στερέψουν οι αντοχές μας.
Αυτές οι τρεις τεχνικές εγγυώνται πως οι αντοχές σου θα εντυπωσιάσουν τόσο εσένα όσο και την παρτενέρ σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις προσεκτικά.
Η τεχνική της παύσης
Πρέπει να γνωρίζετε και να παρακολουθείτε το επίπεδο του ερεθισμού σας κάθε στιγμή. Όταν καταλαβαίνεται η διέγερση φθάνει σε ...επικίνδυνα επίπεδα κάντε μία μικρή  παύση 5 -10 δευτερολέπτων. Το επίπεδο του ερεθισμού σας θα πέσει στιγμιαία αλλά μην ανησυχείτε, θα επανέλθει. Μετά από μερικές επαναλήψεις ο οργασμός σας θα είναι ακόμη πιο έντονος. Και ναι... μπορείτε να προπονηθείτε και μόνος σας!
Τεχνική της λαβής
Μόλις νιώθετε ότι είστε έτοιμος να φθάσετε σε οργασμό σταματήστε και πιάστε σφιχτά το πέος σας κάτω από την βάλανο. Έτσι η πίεση θα εστιαστεί στην ουρήθρα και θα καθυστερήσει προσωρινά η εκσπερμάτωσή σας.
Όταν ηρεμήσετε λίγο επαναλάβετε μερικές φορές πριν τελικά φτάσετε σε οργασμό.
Η τεχνική του προφυλακτικού
Άλλη μια πολύ χρήσιμη τεχνική για να καθυστερήσετε τον οργασμό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα προφυλακτικό που στην εσωτερική του επιφάνεια περιέχει βενζοκαΐνη που απευαισθητοποιεί την επιφάνεια του πέους κι έτσι σίγουρα θα κερδίσετε μερικά λεπτά. Προσοχή όμως: βεβαιωθείτε πως το έχετε φορέσει σωστά γιατί αλλιώς η βενζοκαϊνη θα καταλήξει στον κόλπο της συντρόφου σας και αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν το θέλετε…